BAS Voetbal De Parel van de Polder

Voorlopige teamindeling 2022-2023

zondag 12 juni 2022
Voorlopige teamindeling 2022-2023

De technische commissie van BAS Voetbal heeft een voorlopige teamindeling gemaakt voor het seizoen 2022-2023. De indelingen betreffen nog altijd een voorlopige indeling. Dat betekent dat er te allen tijde nog geschoven kan worden in de indelingen.

Bij de indelingen heeft de Technische Commissie van BAS Voetbal rekening gehouden met meerdere aspecten, waarvan de voetbaltechnische kwaliteiten veruit de belangrijkste zijn. Daarnaast spelen sociale aspecten, de indeling van het afgelopen jaar, de aanwezigheid van vriendjes en/of klasgenoten en dergelijke een (beperkte) rol.

Trainers-leiders bezetting nieuwe teams
In een later stadium zullen we een update plaatsen waarbij ook de trainers-leiders bezetting van de nieuwe teams gepubliceerd wordt. Ook het trainingsschema zal later nog bekend gemaakt worden. Over de start van het nieuwe seizoen wordt iedereen later geïnformeerd.

Vragen en/of opmerkingen
Voor eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit schrijven en/of de voorlopige teamindelingen, kunt u contact opnemen met de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie. We kijken uit naar een goede en sportieve start van het nieuwe seizoen.

Technische Commissie BAS Voetbal

Bekijk de indeling (PDF bestand)

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat