BAS Voetbal De Parel van de Polder

Feestavond met Radio 538

zondag 19 juni 2022
Feestavond met Radio 538

Zaterdag 9 juli a.s. is er van 18:30 tot 23:30 uur een Splitt feest bij BAS Voetbal met een bekende DJ van Radio 538. Dit feest is niet alleen voor leden van BAS Voetbal, maar ook voor de inwoners van Biddinghuizen.

De entree is gratis, maar er geldt wel een aanmeldverplichting via https://aanmelden.basvoetbal.nl/ en dit kan tot en met zaterdag 2 juli a.s.

Let op: Tijdens deze avond is het alleen mogelijk om met de Splitt app te betalen voor hapjes en drankjes. Splitt is een super handige betaalapp om mee te betalen in de kantine en tijdens de feestavond. Door het verdwijnen van contant geld is het soms lastig om op een eerlijke en makkelijke manier een rondje te halen. Daarom kan er bij BAS Voetbal betaald worden met Splitt.

Het wordt de bezoekers van het feest op zaterdag 9 juli geadviseerd de app op tijd te installeren en te activeren op zijn of haar mobiele telefoon. Ook is het mogelijk om een teampas aan te maken in deze app. De app kan gedownload worden via https://www.splitt.nl/ of via de App Store of Google Play Store.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat