BAS Voetbal De Parel van de Polder

Geslaagde familiedag en clubfeest met Radio 538 door splitt.nl

dinsdag 12 juli 2022
Geslaagde familiedag en clubfeest met Radio 538 door splitt.nl

Voorafgaand aan het clubfeest met Radio 538, was er de jaarlijkse familiedag van BAS Voetbal, door de evenementencommissie van de vereniging georganiseerd. Aangezien de familiedag – door de wel bekende redenen – al 2 jaar niet kon doorgaan, hoopte de organisatie op een mooie opkomst.

De dag begon met de zwerfvuilactie om een aantal wijken en plekken in Biddinghuizen afvalvrij te maken. Van de teams die een uitnodiging hebben ontvangen, waren er toch een 25 lopers die flink hun best hebben gedaan. Als blijk van waardering, ontvingen zij na afloop een drankje met een lekker bakje patat, verzorgd door vrijwilliger Floris Nap.

Rond 13.00 uur begon de clinic voor de pupillen. Onder leiding van selectiespeler van BAS 1 David van Dijk en jeugdspelers van BAS Voetbal, lieten er circa 40 pupillen hun voetbalkunsten zien op het veld!

Vrijwilliger en speler bij BAS Joost-Jan Nitrauw was verantwoordelijk voor het aansluitende voetbaltoernooi met een mix van jong en oud. Naast het toernooi werden er verschillende activiteiten aangeboden. De snelheidsmeter, het gatenbord en vooral de grote super voetbal springkussen met water zorgde voor veel speelplezier voor de dertig deelnemers. Tijdens deze activiteiten werd het kleine trainingsveld van het sportpark gereed gemaakt voor de feestavond. Mede door de spierbundels van de voetbalvaders, was dit in een paar uur gerealiseerd.
De dag werd afgesloten met het clubfeest met dj’s van 538, voor (oud-)leden en inwoners van Biddinghuizen. Met 300 bezoekers spreekt de organisatie van een geslaagd feest!
De DJ’s, waaronder Igmar Felicia (bekend van Radio 538) vonden het een luxe om in de trailer, die beschikbaar werd gesteld door Schaap Holland, te mogen draaien. Uiteraard werd er ook voor de inwendige mens gezorgd. Door de club werd patat en snacks aangeboden en verzorgd door Van Zijderveld Meal Delivery.

Al met al een geslaagde dag en avond voor BAS Voetbal. De evenementencommissie wil graag iedereen, die zich belangeloos heeft ingezet deze dag, enorm bedanken!BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen