BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Voetbal biedt mogelijkheid tot volgen scheidsrechter cursus

vrijdag 26 augustus 2022
BAS Voetbal biedt mogelijkheid tot volgen scheidsrechter cursus

Bij BAS Voetbal is het iedere week een gepuzzel om alle thuiswedstrijden te voorzien van een scheidsrechter, vanwege een groot tekort. Dit kan tot gevolg hebben dat wedstrijden soms moeten worden afgelast omdat er niemand beschikbaar is. Daarom biedt BAS Voetbal geïnteresseerden de mogelijkheid om een cursus tot verenigingsscheidsrechter te volgen.

De cursus zal worden gegeven bij ASVDronten op de volgende vrijdagavonden: 9 september, 7 oktober, 11 november en 9 december. ‘Deze cursus zal worden vergoed door de club. Daar zijn enkele voorwaarden aan gebonden en die licht ik graag toe. Voor meer informatie of opgave kan je mailen of bellen naar bestuurslidwedstrijdzaken@basvoetbal.nl / 06- 10 82 25 16’, aldus Sico Oerlemans, bestuurslid Wedstrijdzaken bij BAS Voetbal.

Redenen nodig om scheidsrechter te worden? Naast dat je je inzet voor het verenigingsleven in Biddinghuizen, is het leuk, leerzaam. Daarnaast is het een sportieve activiteit, met doorgroeimogelijkheden als scheidsrechter.

Na het behalen van deze cursus kan de scheidsrechterscommissie van BAS Voetbal de nieuwe scheidsrechters inzetten bij thuiswedstrijden. Daarbij wordt uiteraard gekeken naar de leeftijdscategorie van zowel de teams, als de scheidsrechter.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat