BAS Voetbal De Parel van de Polder

Gijsbert Middag overleden

donderdag 1 september 2022
Gijsbert Middag overleden

Met grote verslagenheid hebben wij als BAS Voetbal kennis genomen van het overlijden van Gijsbert Middag (12). Gijsbert is op de terugweg van school naar huis overleden door een aanrijding met een vrachtwagen. In Gijsbert verliezen wij een actieve en enthousiaste speler bij BAS Voetbal.

Gijsbert is geboren met een bal in zijn nabijheid en kon ook niet wachten om lid te worden van een voetbalvereniging. Zijn eerste stapjes heeft hij gezet op de velden van ESC in Elburg waar hij als 4 jarig jongetje zijn passie kon uitvoeren. Op 6 jarige leeftijd kon hij eindelijk naar BAS Voetbal om te beginnen bij de mini’s. Zijn eerste wedstrijd in het JO-13 team zal hij niet meer spelen...

Wij zullen Gijsbert herinneren als een teamspeler die altijd oog had voor een medespeler, die op een vriendelijke manier omging met zijn staf en trainers.

We zullen hem missen op en rond de velden en de kantine van BAS Voetbal.

We wensen zijn ouders, zus en zusje heel veel sterkte toe om dit verlies te dragen en te verwerken.

Uit respect voor Gijsbert zullen vanavond 01 september 2022 de trainingen op zijn “trainingstijd” niet doorgaan en stellen we, voor zijn team (incl ouders), de kantine beschikbaar om bij elkaar te komen. Vanaf 19.15 uur zijn andere belangstellenden welkom om stil te staan bij het veel te vroeg heengaan van Gijsbert Middag.

Bestuur en leden BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat