BAS Voetbal De Parel van de Polder

WK 2022 in het Bastion: Meld je nu aan!

woensdag 9 november 2022
WK 2022 in het Bastion: Meld je nu aan!

Het WK 2022 vindt dit jaar plaats in Qatar en uiteraard ook weer in Biddinghuizen. In Biddinghuizen is het al vanaf het WK in 1994 een traditie om de wedstrijden van het Nederlands Elftal met veel dorpsgenoten te bekijken en zo ook dit jaar!

Het is eerst gestart in de kantine van BAS Voetbal, daarna in de voormalige Gouden Ploeg, twee keer achter elkaar in een feesttent - met een legendarisch uitstapje naar de katholieke kerk en de laatste drie keer in de aardappelloods van Schaap Holland. Door verschillende omstandigheden is het dit jaar weer ‘terug bij af’ en heeft de WK-commissie van BAS Voetbal geregeld dat de wedstrijden in het Bastion van BAS Voetbal worden bekeken.

De opzet is een stuk soberder dan dat jullie de afgelopen jaren gewend zijn. Toegang is voor leden en er is plaats voor 200 personen. Voor ‘onze’ eigen Hooligans wordt er weer een speciaal plekje gecreëerd. Indien je geen lid bent van BAS Voetbal, kunt u donateur winterlid worden voor vijf euro per persoon. Let wel: vol = vol!

Jeugd tot en met 15 jaar is onder toezicht van een volwassene!

Hieronder het overzicht van de eerste poulewedstrijden van Nederland:

  • Senegal – Nederland ma 21 november 17:00 uur
  • Nederland – Ecuador vr 25 november 17:00 uur
  • Nederland – Qatar di 29 november 16:00 uur


Tijdens of na elke wedstrijd kan er mee gegeten worden in de kantine. 21 november wordt er een broodje döner verkocht. Op 25 november gaat de snackbar van de kantine open en op 29 november worden er broodjes hamburgers gebakken op de barbecue.

Graag willen wij bij het aanmelden weten of u gebruik maakt van de opties in verband met inkoop.

Let op: aanmelden is verplicht en kan via https://aanmelden.basvoetbal.nl.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen