BAS Voetbal De Parel van de Polder

JO13 en JO14 verkopen eieren voor toernooi

vrijdag 31 maart 2023
JO13 en JO14 verkopen eieren voor toernooi

Dinsdag 4 april gaan de JO13-1, 14-1 & 14-2 van BAS Voetbal eieren verkopen langs de deuren in Biddinghuizen. Met Pinksteren gaan de 3 teams meedoen aan de North Sea Trophy in Oostende België. Om geld in te zamelen om te kosten te dekken gaan de teams eieren verkopen. De eieren die verkocht komen van het bedrijf van de familie Knook.

Bio eieren van Knook
U heeft het bord bij het kruispunt van de Rietweg en de Vogelweg vast weleens gezien Knook bio eieren. Aan de Meeuwenweg 9 verkoopt de familie Knook biologische vrije uitloop eieren. Jan Knook runt het bedrijf samen met zijn vrouw, ook zijn zoon David uit de jo 14-1 helpt af en toe mee op het bedrijf. Sinds 2018 heeft het bedrijf biologische vrije uitloop kippen.

North Sea Trophy
Oostende staat bekend als de ‘Koningin van de Belgische kust’. Bijna elk straatje komt uit op het strand. Een gezellige boulevard met talloze terrassen en restaurants, gezellige levendige winkelstraten en een bruisend uitgaansleven maken van Oostende een populaire bestemming. Voor wie dit alles wil combineren met een internationaal jeugdvoetbaltoernooi is in Oostende aan het juiste adres. Het toernooi wordt georganiseerd sinds 2007 en er doen dit jaar 100 teams mee uit verschillende landen zoals: België, Denemarken, Frankrijk, Duitsland en Nederland.

Pasen
Volgend weekend is het weer Pasen en wat is nou lekkerder dan s’ ochtends aan het paasontbijt te zitten met een eitje. Voor maar €4,- heb je een doos met 10 eieren. Betalen kan makkelijk met een QR-code of contant. Een bio ei van Knook, die wil je toch ook!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen