BAS Voetbal De Parel van de Polder

Klassebehoud gerealiseerd

zondag 21 mei 2023
Klassebehoud gerealiseerd

Ook volgend seizoen speelt het eerste elftal van BAS in de vierde klasse, door winst op Prins Bernhard. Voor de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen waren er diverse scenario’s mogelijk, met in worst case scenario nog degradatie. Winst was de opdracht om zeker te zijn van klassebehoud. Deze opdracht hebben de spelers van het eerste elftal overduidelijk volbracht door met 7-2 te winnen van Prins Bernhard.

Hiermee sluit BAS 1 het seizoen af op een vierde positie in de ranglijst met 40 punten uit 22 wedstrijden. Doelpuntenmakers in de laatste wedstrijd waren; Yuri van den Dikkenberg (2x), Bas van Luenen (2x), Luca Schaap, Gerwin Schaap, Martin Wubs.

Dit seizoen werd er 64 keer gescoord. De topscorers zijn Yuri en Mike, beide 13 doelpunten. Aan het eind van de wedstrijd kreeg Martijn Boer een publiekswissel, hij speelde zijn laatste wedstrijd bij BAS Voetbal. Mark Geling stopt als verzorger bij BAS en werd in het zonnetje gezet, omdat hij afwezig is bij de seizoensafsluiting van het team over een paar weken.

Foto's van de wedstrijd 1/3
Foto's van de wedstrijd 2/3
Foto's van de wedstrijd 3/3

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen