BAS Voetbal De Parel van de Polder

Jay Hoft en BAS bundelen krachten voor voetbalacademie

woensdag 22 november 2023
Jay Hoft en BAS bundelen krachten voor voetbalacademie

Afgelopen week is de samenwerkingsovereenkomst tussen Noncha Soccer Intelligence (NSI) en BAS Voetbal getekend. Oprichter van NSI is Jay Hoft, oud speler van het eerste elftal bij BAS. De partijen gaan samenwerken voor het opzetten van een voetbalacademie bij BAS. De handtekeningen werden gezet door Jay Hoft en Jan Overeem (bestuurslid voetbalzaken) en onder toeziend oog van een delegatie van de Technische Commissie en voorzitter Herman Stegeman.

Jay Hoft stelt zich graag even voor:
Mijn naam is Jay Hoft en ik ben de oprichter van Noncha Soccer Intelligence. Ik heb in het verleden mooie tijden beleefd als speler van BAS 1 en ik kijk hier met veel plezier op terug.

Bij Noncha Soccer Intelligence leveren wij op maat gemaakte voetbal trainingen gebaseerd op technische en cognitieve ontwikkeling. Wij zullen elke vrijdag voor de jeugd van BAS extra techniek trainingen verzorgen die zullen bijdragen aan de ontwikkeling van de spelers, de teams en uiteindelijk de club. Elke zondag zullen wij aanwezig zijn om small group trainingen te verzorgen op inschrijving.

Wij hebben enorm veel zin in deze samenwerking en kijken ernaar uit om samen iets moois neer te zetten op de velden bij BAS Voetbal.
Met vriendelijke groet, Jay Hoft


De Technische Commissie is erg blij met deze mooie aanvulling binnen onze vereniging, voor de uitbreiding van de kennis en techniek van onze leden. De verwachting is dat er gestart gaat worden op vrijdag 1 december. Dit zal nog worden gecommuniceerd. Exacte tijden per team worden nog nader bepaald. De TC hoopt het nodige enthousiasme bij leden en ouders gewekt te hebben.

Voor vragen en of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met de TC, via technischecommissie@basvoetbal.nl.

Wat betekent deze samenwerking concreet voor onze vereniging?
De samenwerking is verdeeld in twee delen; de techniektraining voor leden van de JO8 t/m JO13 op vrijdagavond en de voetbalacademie op zondagen op de velden van ons eigen sportpark.

Het plan van de techniektraining is als volgt. Elke vrijdag geeft NSI een techniek training aan de JO8 t/m JO13. De oneven weken aan JO8 en JO9, de even weken aan JO12 en JO13. De techniektraining vervangt de 2de training van het team in die week. Het andere team, dat geen techniektraining heeft op die vrijdagavond, traint uiteraard wel twee keer in die week. De techniektraining op vrijdagavond wordt gegeven tussen 17.00 en 20.00 uur.

Op zondag verzorgt NSI een voetbalacademie op de velden van BAS Voetbal met behulp van onze faciliteiten. Deze voetbalacademie is er erop gericht om de deelnemers in kleine groepjes een zo efficiënt mogelijke training te geven. Doordat de groepen klein zijn (6 tot maximaal 8 spelers per groep) zal er veel aandacht zijn voor alle deelnemers. De voetbalacademie is er voor alle jeugdleden die zich hiervoor aanmelden. De kosten zijn € 40,- euro per deelnemer per maand. De trainingen worden gegeven tussen 10.00 en 15.00 uur.

Technische commissie BAS Voetbal


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen