BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Flevosap | Al 30 jaar de smaak te pakken!

donderdag 30 november 2023
Balsponsor: Flevosap | Al 30 jaar de smaak te pakken!

Wat begon in een kleine schuur in de Flevopolder is nu al 30 jaar lang overal in Nederland te koop! “Het geheim achter ons succes? Levenslust! Genieten, plezier maken en nieuwsgierig zijn naar de wereld om je heen.” Deze instelling in combinatie met de passie en liefde voor vers fruit, maakt dat Flevosap al 30 jaar wordt geliefd door jong en oud.

Het 30-jarig jubileum wordt gevierd met leuke en bijzondere acties. Zo was er begin september een heuse boomgaardlunch met 25 winnaars, een gezellig en goedverzorgd samenzijn.

Via de website is te zien wat er zo al te winnen is.Flevosap is een trouwe sponsor van onze vereniging en tevens sub-sponsor van ons eerste elftal. Het is een landelijk bekende sap, die tegenwoordig in veel verschillende variaties wordt gemaakt.

Flevosap schrijft op de website: “Wanneer je volop leeft, maak je momenten ook volop mee! En dus hebben wij altijd wel wat te vertellen. Een proeverij die je niet mag missen, een nieuwe smaakvariant, een jubileumfeest of een nieuw recept. Wij voorzien je van genoeg nieuws en inspiratie om voluit te leven. Heb jij de smaak al te pakken?” Flevosap koop je in Biddinghuizen bij de AH.

Ook bij BAS Voetbal
Flevosap is gewoon 100% fruit en dat proef je! En daarom is Flevosap ook verkrijgbaar in onze kantine. Een verantwoorde (en lekkere!) dorstlesser, geschikt voor jong en oud. “Waar je ook bent, met Flevosap heb je altijd de smaak te pakken!” Koop jij ‘m ook vandaag?

Kijk voor meer informatie op: www.flevosap.nl

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen