BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe sponsor: Klamer Fietsen

maandag 5 februari 2024
Nieuwe sponsor: Klamer Fietsen

Een mooie nieuwe toevoeging aan de rij met reclameborden op ons hoofdveld. Klamer Fietsen, net zoals BAS Voetbal een ware parel van de polder, is gelokaliseerd aan Baan 28-30 in Biddinghuizen en is gespecialiseerd in allerlei soorten fietsen, kleding en accessoires.

Eigenaren Wilfred en Marie-José; ‘Wij, Wilfred en Marie-José Klamer, zijn de trotse eigenaren van Klamer Fietsen hier in Biddinghuizen, ook een parel! Wilfred is hier geboren en getogen en heeft in zijn jonge jaren bij BAS gevoetbald en Marie-José is weliswaar import, maar inmiddels een echte Biddinghuizenaar.

Bij ons in de winkel kun je terecht voor een nieuwe fiets voor iedere generatie. Van kinderfiets tot racefiets, van MTB tot luxe E-bike. Wij hebben veel fiets gerelateerde accessoires en kleding en ook voor de hardlopende mens hebben wij een mooi assortiment kleding.

Daarnaast is er een hoofdrol weggelegd voor onze professionele werkplaats die bemand wordt door ´onze jongens´ Lucas en Neil, beide in bezit van veel kennis, ervaring en diploma´s in de fietsenwereld.
Kom gerust eens kijken, de koffie staat altijd klaar!’

Klamer Fietsen
https://klamerfietsen.nl/
BAAN 30
8256 AX BIDDINGHUIZEN
T (0321) 33 03 31
E info@klamerfietsen.nl

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen