BAS Voetbal De Parel van de Polder

Interim-trainer Ramazan Pinarbasi tekent contract bij BAS Voetbal

woensdag 21 februari 2024
Interim-trainer Ramazan Pinarbasi tekent contract bij BAS Voetbal

Deze week werd officieel de overeenkomst getekend tussen Ramazan Pinarbasi en BAS Voetbal. Ramazan zal gedurende de resterende maanden van het seizoen 2023 – 2024 het eerste elftal van BAS leiden.

Eind januari besloot Jeroen van den Berg om per direct af te treden als hoofdtrainer van BAS Voetbal. Assistent-trainer Wouter Foppen nam tijdelijk de verantwoordelijkheid op zich voor de trainingen en wedstrijden, in afwachting van een meer permanente oplossing voor de tweede helft van het huidige seizoen.

Die oplossing werd gevonden in de persoon van Ramazan Pinarbasi, afkomstig uit Harderwijk. Na zijn voetbalcarrière, die op 28-jarige leeftijd werd beëindigd vanwege een langdurige blessure, begon Ramazan als jeugdtrainer bij VVOG. Vervolgens was hij drie jaar lang trainer van Nunspeet 2, dat uitkwam in de reserve hoofdklasse, gevolgd door een functie als assistent-trainer bij VVOG 1, spelend in de derde divisie.

De afgelopen anderhalf seizoen was Ramazan hoofdtrainer bij Rood-Wit ’58 in Putten. Begin februari kwam de samenwerking tussen Ramazan en Rood-Wit ’58 ten einde.

BAS Voetbal verwelkomt Ramazan van harte bij de club en wenst hem veel succes in de komende periode.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen