BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe bordsponsors: Kuyt Verduurzaming en VitaalOveral

vrijdag 22 maart 2024
Nieuwe bordsponsors: Kuyt Verduurzaming en VitaalOveral

De sponsorcommissie bij BAS Voetbal is blij te melden dat BAS Voetbal twee nieuwe bordsponsors heeft. Kuyt Verduurzaming en VitaalOveral dragen BAS Voetbal een warm hart toe. Voorzitter van de sponsorcommissie, Jack Graumans, heeft de ondertekeningen gedaan met de nieuwe sponsoren. Daar hoorde uiteraard ook een bos bloemen en een fotomoment bij.

Kuyt Verduurzaming
Kuyt Verduurzaming is een bedrijf dat zich richt op het verduurzamen van particuliere en zakelijke panden. Het plaatsen van zonnepanelen, energieopslag en kunststof kozijnen zijn hun belangrijkste activiteiten. Daarnaast plaatsen ze ook infrarood (vloer)verwarming, laadpalen en airco’s. Ook voor alle elektrawerkzaamheden kunt u ook terecht bij Kuyt Verduurzaming.U vindt Kuyt Verduurzaming op Urk maar ze zijn zeker niet te beroerd om naar Biddinghuizen te komen voor het verduurzamen van uw woning/pand!

Meer informatie: https://kuytverduurzaming.nl/

VitaalOveral
VitaalOveral verzorgt buitensport en yoga in de gemeente Dronten. De lessen zijn toegankelijk voor iedereen. Je hoeft dus echt niet sportief te zijn om plezier te hebben met bewegen. VitaalOveral is trots dat ze sponsor mogen zijn van een mooie vereniging in Biddinghuizen omdat zij juist weten dat sporten mensen met elkaar kan verbinden.Je bent lekker buiten met je team, je deelt een passie en viert samen overwinningen. Namens het team van VitaalOveral een sportief en gezellig voetbalseizoen gewenst!

Meer informatie: https://vitaaloveral.nl/

Sponsorcommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen