BAS Voetbal De Parel van de Polder

Bordsponsornieuws bij BAS Voetbal: Wallet Rijopleidingen & derde bord Flevosap

maandag 25 maart 2024
Bordsponsornieuws bij BAS Voetbal:  Wallet Rijopleidingen & derde bord Flevosap

Opnieuw is de sponsorcommissie bij BAS Voetbal verheugd te melden dat er nieuwe borden zijn opgehangen langs de velden van de vereniging. Flevosap, al jaren subsponsor bij BAS Voetbal, heeft een derde bord laten ophangen. Ditmaal op veld 3, het kunstgrasveld. Wallet Rijopleidingen is een nieuwe bordsponsor.

Bij het ondertekenmoment werd er uiteraard een bos bloemen overhandigd aan Aart Jan Wallet door voorzitter van de sponsorcommissie, Jack Graumans.

Wallet Rijopleidingen
Wallet Rijopleidingen is in 2001 gestart als ‘Kooij & Wallet’. Kooij is ondertussen gestopt en het bedrijf van Aart Jan Wallet gaat nu verder onder de naam: Wallet Rijopleidingen. Door de jaren heen een gerenommeerde verkeerschool in de regio geworden die in groot deel van Flevoland rijopleidingen verzorgt. Inmiddels ook actief rondom Elburg en Nunspeet. Samen met onze medewerkers verzorgen wij rijopleidingen voor de personen auto, ook automaat, de scooter en aanhangwagen. Voor de toekomst denken wij ook weer aan het motorrijbewijs.Ook zijn mensen met een ‘rugzakje’ meer dan welkom. De verkeersschool is erkend door het autisme spectrum Brabant (rijles-en-autisme.nl). Onze instructeurs hebben daar passende scholing voor gevolgd en dienen elk jaar op herhaling te komen. Ook gaan wij ons richten op mensen met rijangsten.

Meer informatie: https://walletrijopleidingen.nl/Flevosap
Flevosap is een trouwe sponsor van onze vereniging en tevens sub-sponsor van ons eerste elftal. Het is een landelijk bekende sap, die tegenwoordig in veel verschillende variaties wordt gemaakt. Flevosap is verkrijgbaar in de kantine van BAS Voetbal. Een verantwoorde (en lekkere!) dorstlesser, geschikt voor jong en oud.

Meer informatie: https://flevosap.nl/Sponsorcommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen