BAS Voetbal De Parel van de Polder

Aankondiging Vrijwilligersavond

dinsdag 26 maart 2024
Aankondiging Vrijwilligersavond

Het is weer tijd om onze clubhelden in het zonnetje te zetten, de waardering uit te spreken aan diegene waarop onze vereniging steunt. Want wat is een vereniging zonder vrijwilligers? Juist, geen vereniging. Want deze personen zijn het kloppende hart van BAS Voetbal. Op zaterdag 25 mei staat de Vrijwilligersavond in de agenda van de vereniging.

Ik verenig, jij verenigt, wij verenigen.
De vrijwilligersavond is dé manier om een grote 'dank je wel' uit te spreken aan alle vrijwilligers die hun tijd, energie en passie investeren om de vereniging te laten groeien. Van degenen die het veld onderhouden tot de koffiedames die ons warm houden langs de lijn, van de trainers die onze voetballende leden begeleiden tot de commissie- en bestuursleden die de koers uitzetten - iedereen is van grote waarde.

Alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook iets hebben gedaan voor BAS Voetbal zijn welkom op deze avond. De save the date is verstuurd via de mail en in diverse Whatsapp-groepen. Het kan zijn dat je deze niet hebt ontvangen. Wil je toch op de hoogte gehouden worden, stuur dan een mail naar vrijwilligers@basvoetbal.nl. Omdat we mogelijk niet alle mailadressen hebben, plaatsen we de aankondiging ook op de website.

Bestuur BAS Voetbal


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen