BAS Voetbal De Parel van de Polder

Oproep om te stemmen op nieuw shirt BAS Voetbal

donderdag 9 mei 2024
Oproep om te stemmen op nieuw shirt BAS Voetbal

Vanuit de sponsorcommissie volgt hieronder een update over de ontwikkelingen in het kledingplan, de voortgang over de ontwerpen en een oproep om te komen stemmen!

Beste leden & vrijwilligers,

In het volgende seizoen krijgen alle teams van BAS Voetbal nieuwe kleding. De afgelopen tijd hebben de sponsorcommissie, onze nieuwe kledingleverancier en andere betrokkenen hard gewerkt aan een nieuw kledingplan. Dit was een grote taak, maar dankzij inzet, steun van sponsoren en samenwerking is het resultaat goed.

Er is gebrainstormd, ideeën zijn uitgewerkt en dit heeft geleid tot drie ontwerpen. Elk ontwerp heeft duidelijke kenmerken van BAS Voetbal. De bekende kleuren zijn te zien, subtiele details en verrassende elementen, en er is uiteraard ruimte voor onze sponsoren.

De leden en vrijwilligers van BAS Voetbal kunnen stemmen op deze ontwerpen om te beslissen welk ontwerp het beste past bij de vereniging voor de komende vijf jaar. Dit is jouw kans om je stem te laten horen! Op deze manier krijgt de sponsorcommissie een goed beeld van de voorkeur en kan er een keuze worden gemaakt die door veel mensen wordt gesteund voor de uitstraling van de club in de komende jaren.

Vanaf donderdag 9 mei tot en met zaterdag 11 mei kan er gestemd worden. Dit kan via een stemformulier op de website via: shirt.basvoetbal.nl of door een papieren kaartje in de stembus in ‘t Bastion te doen. Ieder lid/vrijwilliger heeft één stem. Na 11 mei worden de stemmen geteld en zal de sponsorcommissie de resultaten bekendmaken.

We rekenen op een grote opkomst en veel stemmen!
Sponsorcommissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen