BAS Voetbal De Parel van de Polder

REMINDER Geef je op voor de Vrijwilligersavond

maandag 13 mei 2024
REMINDER Geef je op voor de Vrijwilligersavond

Op zaterdag 25 mei is de vrijwilligersavond bij BAS Voetbal. Alle vrijwilligers die op wat voor manier dan ook iets hebben gedaan voor de vereniging zijn welkom. De officiële uitnodiging is verspreid via diverse kanalen. Omdat we mogelijk niet alle mailadressen hebben van alle vrijwilligers, plaatsen we de uitnodiging ook op de website.

De uitnodiging:

Beste BAS Voetbal vrijwilliger,

Het is tijd om je in de schijnwerpers te zetten en je te bedanken voor al je toewijding, tomeloze inzet en harde werk dat je doet voor de club! Jij bent de ware VIP van onze vereniging en daarom nodigen we je uit voor de Vrijwilligersavond van BAS Voetbal.

Op zaterdag 25 mei rollen we de rode loper uit voor jou, en alle geweldige vrijwilligers. Vanaf 20.00 uur heten we je van harte welkom in ‘t Bastion. Het wordt een avond met bijpassend entertainment, lekker eten en drinken, en natuurlijk gouden gezelschap.

Opgeven voor deze avond kan op drie manieren. Via een reactie op deze mail (vrijwilligers@basvoetbal.nl), vul dit formulier in op de website of stuur een appje naar Sabine / 06- 28 38 20 08. Graag vóór 18 mei.

Dresscode! Trek je beste outfit aan die past bij jouw VIP gevoel, want die avond draait het om jou! Of je nu gaat voor black tie, cocktail, feestelijk, gala of iets totaal unieks - laat je VIP-status stralen op de rode loper. Wie weet wordt je nog extra in het zonnetje gezet!

Laten we samen een fantastische avond beleven. Je verdient het!
Met glamoreuze groeten,
BAS Voetbal


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen