BAS Voetbal De Parel van de Polder

Terugblik: Stratenvoetbal 2024 succesvol verlopen

dinsdag 14 mei 2024
Terugblik: Stratenvoetbal 2024 succesvol verlopen

Donderdag 9 mei 2024 vond het Albert Heijn Biddinghuizen Stratenvoetbaltoernooi plaats op de velden van BAS Voetbal in Biddinghuizen.

Onder uitstekende omstandigheden en veel publieke belangstelling streden vanaf 10.30 uur 39 teams in vijf categorieën om de winst.
Bij de jeugd ging de winst naar Suus ma Biet die FC Watervlug versloegen in de finale. Bij de Klungels ging de winst naar FC Trekgeit.
Bij 35+ ging de winst naar BAS Biddingtown. Dit team debuteerde met succes in de 35+ poule. Na een spannende finale werd Club MMG van de troon gestoten.Bij de dames ging de winst naar de Bloemenplukkers. In een zinderende finale werden de dames Lubberink Service met 0-1 verslagen en mochten zij de wisselbeker ophalen.

Bij de heren werd het een herhaling van de finale van 2023. De Joomies werd eerste in de poule maar moest diep gaan in de kwart- en halve finale en had in beide wedstrijden strafschoppen nodig om een ronde verder te komen. Tegenstander Team Sleep had even tijd nodig om warm te worden. Waar de eerste wedstrijd nog werd verloren groeiden de mannen van oud-BAS’ser Nabil Essaddouqi in het toernooi. De rest van de poulewedstrijden werden gewonnen en die lijn werd overtuigend doorgetrokken in de kwart- en halve finale. In de finale won Team Sleep ruim met 3-0 van de moegestreden Joomies en verdedigde hun titel met succes.Iedereen die nog even rustig terug wilt kijken wat hun favoriete team gedaan heeft kan nog even kijken op tournify.nl/live/stratenvoetbal2024

Ook dit jaar was er weer aan de jeugd gedacht. Om 11 uur startte Martin en Ben samen met een groep vrijwilligers aan de activiteiten. Naast een stormbaan waren er diverse voetbalspellen waaronder een gatendoel en een snelheidsmeter. Ook was er de hele middag een enthousiaste moeder aanwezig om de kinderen te schminken.We bedanken alle deelnemers en bezoekers aan dit jaarlijkse en ondertussen legendarisch evenement in Biddinghuizen. Een evenement als deze kan natuurlijk alleen maar bestaan door de inzet van de vele vrijwilligers. Van scheidsrechter tot barman/vrouw. Tot de omroeper tot de schminkster! Iedereen heeft er aan bijgedragen dat de dag succesvol is verlopen. Deze mensen zijn onmisbaar voor de organisatie. Wij willen dan ook iedereen die heeft bijgedragen enorm bedanken voor de inzet!

Ook willen wij uiteraard onze sponsor en naamgever van het toernooi bedanken voor de samenwerking. Net als andere jaren hebben zij ook dit jaar weer gezorgd voor water en wat lekkers voor de teams en een appeltje en banaan voor een ieder die daar zin in had. Albert Heijn Biddinghuizen bedankt!!

Van deze dag zijn veel mooie plaatjes geschoten door byWilco en BHZNet.nl.

Deze foto’s vind je hier terug!

Foto's ByWilco.nl 1/7
Foto's ByWilco.nl 2/7
Foto's ByWilco.nl 3/7
Foto's ByWilco.nl 4/7
Foto's ByWilco.nl 5/7
Foto's ByWilco.nl 6/7
Foto's ByWilco.nl 7/7

Foto's BHZNet.nl 1/2
Foto's BHZNet.nl 2/2

Wij kijken terug op een mooie dag vol gezelligheid en sportiviteit.
Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer op donderdag 29 mei weer bij een nieuwe editie van het Albert Heijn Biddinghuizen Stratenvoetbaltoernooi

Organisatie Stratenvoetbaltoernooi


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen