BAS Voetbal De Parel van de Polder

In memoriam: Leny Burgers - Veentjer

dinsdag 14 mei 2024
In memoriam: Leny Burgers - Veentjer

Met ontroering nemen wij afscheid van Leny Burgers - Veentjer, een ware ambassadrice van de vereniging met een groot rood-wit hart. Leny overleed op vrijdag 10 mei op 61-jarige leeftijd. Ze was gedurende 18 seizoenen de onmisbare verzorgster van de gehele vereniging, maar vooral van het eerste elftal. Haar passie en toewijding stopten niet daar, ze was actief in diverse vrijwilligersrollen binnen de vereniging en was vaak aanwezig op het sportpark.

Haar man Chris en haar zonen Theo en Christiaan zijn trouwe leden bij BAS Voetbal, die elk regelmatig hun bijdrage leveren of hebben geleverd aan de club. Tijdens haar afscheidsmoment als verzorgster van de vereniging werd zij op 9 oktober 2021 benoemd tot Lid van Verdienste, een terechte erkenning voor haar inzet en toewijding.Ter herdenking aan Leny zal op zaterdag 25 mei de vlag op sportpark de Schelp halfstok hangen. Het eerste en derde elftal van BAS Voetbal zullen spelen met een rouwband. Vooraf aan de wedstrijd van het eerste elftal zal er een in memoriam worden opgelezen en een minuut stilte worden gehouden ter nagedachtenis aan Leny.

Leny laat een liefdevolle familie achter: haar man Chris, haar zonen Theo en Christiaan, schoondochter Kiki en kleinzoon Alex, die haar warmte en liefde zullen missen. Wij wensen hen veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke periode van verlies en verdriet.

Met oprechte deelneming,
BAS Voetbal
Op heel veel elftalfoto's van BAS 1 is Leny te zien

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen