BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuwe bordsponsor; LodeVie makelaardij en taxatie

woensdag 12 juni 2024
Nieuwe bordsponsor; LodeVie makelaardij en taxatie

Bordsponsornieuws vanuit de sponsorcommissie met een primeur. BAS Voetbal is de eerste voetbalvereniging die een prachtig en kleurrijk reclamebord van Lodevie makelaardij en taxatie mag ophangen langs het kunstgrasveld op sportpark ‘de Schelp’.

LodeVie makelaardij en taxatie is een jong makelaarskantoor, gedreven door passie, gevestigd in Dronten en wordt gerund door Angie Vierhuizen – De Bruijn en Peter Lodders.

Angie en Peter; ‘Wij hebben sinds 2007 onze sporen verdiend in de makelaardij en vanaf november 2021 hebben we onze krachten en expertise gebundeld. Wij zijn gericht op persoonlijke aandacht en betrokkenheid. Door ons brede netwerk spreken wij veel doelgroepen aan. Het aan- of verkopen van een woning, agrarisch onroerend goed of bedrijfsmatig onroerend goed willen we samen met de klant doen. Met veel liefde voor ons vak en alle kennis die wij in huis hebben komen we tot de beste deal!’.Op zoek naar een makelaar voor de verkoop of aankoop van een woning in Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Ketelhaven, Lelystad, Kampen of Emmeloord? LodeVie makelaardij en taxatie ontzorgt van A tot Z, vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste afspraak bij de notaris.

LodeVie makelaardij en taxatie heeft haar kantoor, waar ze trots op zijn, in het Aeres Bedrijvencentrum aan de Drieslag 30 te Dronten. Neem gerust contact op voor meer informatie, een kennismaking of een gratis verkoopgesprek. De koffie staat klaar. LodeVie is bereikbaar op telefoonnummer 0321- 74 50 90 of via e-mail: info@lodeviemakelaardij.nl

LodeVie is lid van de NVM, wat garant staat voor kwaliteit, kennis en integriteit. Ze staan ingeschreven in de registers van VastgoedCert en de NRVT in de kamers Wonen, BOG en Agrarisch & Landelijk.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen