BAS Voetbal De Parel van de Polder

Damesvoetbal keert na 10 jaar terug bij BAS Voetbal / Trainer gezocht

dinsdag 9 juli 2024
Damesvoetbal keert na 10 jaar terug bij BAS Voetbal / Trainer gezocht

Na de oproep voor 18+ dames om een 30+ damesteam te starten bij BAS Voetbal, kwamen er maar liefst twintig reacties binnen. Na een introductieavond en een proeftraining stroomden de eerste officiële aanmeldingen binnen bij de ledenadministratie. Het team is inmiddels ingeschreven, wat betekent dat er na tien jaar weer damesvoetbal is bij BAS.

"Dit was al lange tijd een grote wens van de vereniging. Het is fantastisch dat onze inzet zijn vruchten heeft afgeworpen en dat we weer damesvoetbal hebben bij BAS. De groep is echter nog op zoek naar een trainer. Dus als iemand zich geroepen voelt en het leuk lijkt om de dames te trainen, horen we dat graag," aldus initiatiefnemer en wedstrijdsecretaris Sico Oerlemans. Dit kan door middel van een mail naar technischecommissie@basvoetbal.nl.

Donderdag 11 juli is er nog een training van de damesgroep. Dames die geïnteresseerd zijn in of nog twijfelen over een mogelijk lidmaatschap bij het damesteam zijn van harte welkom om mee te doen. Start om 20.00 uur bij BAS Voetbal.

De dames zullen waarschijnlijk wekelijks trainen en deelnemen aan een 7-tegen-7 competitie op een half voetbalveld. De competitie zal worden gespeeld op vijf vrijdagavonden in het najaar en vijf in het voorjaar, met een totale speeltijd van 60 minuten per avond. De groep bestaat uit zowel ervaren voetbalsters als nieuwkomers.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen