BAS Voetbal De Parel van de Polder

Communicatie commissie

Communicatie Commissie 2022: v.l.n.r.: Brigitte Ender, Jesper Claassen, Wilco den Teuling (voorzitter), Mart Muller, Daniëlle Kamphorst
Communicatie Commissie 2022: v.l.n.r.: Brigitte Ender, Jesper Claassen, Wilco den Teuling (voorzitter), Mart Muller, Daniëlle Kamphorst

Goede communicatie is haast onmogelijk, de communicatie commissie streeft er naar om de communicatie binnen BAS Voetbal zo goed mogelijk te laten verlopen. De communicatie commissie is overigens niet een centraal middelpunt waar alle communicatie langs moet lopen.

De communicatie commissie is met name bezig om de proceslijnen binnen de vereniging te bepalen, te beschrijven en aan te geven wie op welk moment wie dient te informeren. Daarnaast zal via de BAS website veel bestaande vragen van leden, vrijwilligers en ouders op een gemakkelijke en eenduidige manier bereikbaar moeten zijn, ook hiervoor is de communicatie commissie aanspreekbaar.
Door de vereniging is voor elke commissie een mail adres opgemaakt, echter, besef wel dat het verzenden van e-mails op zich nog geen communicatie is. Er is pas sprake van communicatie als hierop reacties volgen en er een verdergaande informatie-uitwisseling tot stand komt, waarbij telkens op elkaar gereageerd kan worden.

Zijn er onderwerpen die je wil delen met deze commissie dan kan er gebruik gemaakt worden van het
e-mail adres: communicatie@basvoetbal.nl

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2023 - BAS Voetbal Biddinghuizen