BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-DSV '61 F1

4 - 1 (3 - 0)

Beker, zaterdag 22 augustus 2015 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

De kop is er af!

zaterdag 22 augustus 2015

Het voetbalseizoen 2015 – 2016 is begonnen. BAS F1 is met een knappe 4 – 1 overwinning uit de startblokken gekomen tegen DSV 61 F1. De F1 speelt dit seizoen met een compleet nieuwe samenstelling. Simon Oerlemans is doorgestroomd vanuit de F2. Sam Dodde, Joey Petersen, Djairo Verhoeks en Job van den Bos vanuit de F3 en Jarno Faasse, Daimian de Haan, Jesse Lek, Benjamin Vink en Pepijn Schrijvers vanuit de F4.

Vandaag (22 augustus 2015) stond de eerste wedstrijd op het programma. Een wedstrijd die meetelt voor de Zwaluwen jeugdbeker. De tegenstander van vandaag was DSV '61 F1 uit Doornspijk. Een team wat ook 5 nieuwelingen telde. Vorig seizoen speelde de F2 van BAS ook al tegen De F1 van DSV maar droop toen af met een 8-1 nederlaag. De vraag van vandaag was vooral hoe dit team met elkaar speelt.

Onder prachtige omstandigheden (zonnig en ruim 20 graden) werd er om 10 uur afgetrapt. Meteen werd al duidelijk dat onze mannen er zin in hadden. De scherpte was aanwezig en de spelers wisten elkaar goed te vinden. Keeper Jarno had samen met de verdedigers Sam en Djairo niet veel te doen. Joey, Simon en Jesse controleerden het middenveld en Job stond voorin. Vooral Joey was moeilijk te verslaan. Echt een bijtertje! Simon kreeg een flink aantal kansen maar had zijn vizier nog niet op scherp staan. Job opende de score na mooi samenspel, 1-0. Ook Jesse kreeg een goede mogelijkheid. Uit een vrije trap was het weer Job die raak schoot, 2-0. Pepijn was ondertussen voor Job in het veld gekomen, Benjamin voor Djairo en Daimian voor Sam. Het eerste balcontact voor Pepijn was meteen de inleiding naar het volgende doelpunt. Hij passte nauwkeurig naar Simon en die wist daar wel raad mee, 3-0.

In de tweede helft kwam Jarno van het doel af en wisselde met Daimian. Het spelbeeld ging nu meer gelijk op maar echte kansen waren er niet. Toch kwam DSV op een gegeven moment terug tot 3-1 nadat een speler door de defensie van BAS was gesoleerd. Even leek het er op dat BAS de draad kwijt was. DSV dacht er meer te halen viel en begon meer op de aanval te spelen. Hierdoor kwam er voorin bij BAS meer ruimte maar daar werd niet goed mee omgesprongen. Djairo kon een paar keer de bal zo passen naar de vrijstaande Pepijn maar miste toch nog de nodige kracht waardoor de bal niet bij Pepijn kwam. Uiteindelijk kwam er toch nog een 4e doelpunt voor de F1. Uit een rommelige situatie voor het doel van DSV wist Pepijn de bal binnen te tikken, 4-1.

Een mooi begin voor de F1. Volgende week staat er weer een bekerwedstrijd op het programma. Dan een uitwedstrijd naar Berkum tegen de F4.

Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Job van den Bos2
Pepijn Schrijvers1
Simon Oerlemans1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat