BAS Voetbal De Parel van de Polder

Berkum F4-BAS JO9-1

7 - 6 (2 - 2)

Beker, zaterdag 29 augustus 2015 (10:30)
De Vegtlust Boerendanserdijk 53-55 Zwolle

Spektakelstuk levert niks op!

zaterdag 29 augustus 2015

BAS F1 heeft vandaag(29-08-2015) de uitwedstrijd met 7-6 verloren van Berkum F4. In een enerverende wedstrijd trok de F1 uiteindelijk aan het kortste eind. We waren vooraf gewaarschuwd want de vorige wedstrijd had Berkum met maar liefst 25-1 gewonnen.

Via het stadion van PEC Zwolle kwamen we uiteindelijk na wat gezoek bij de plaatselijke vv uit. De beginopstelling van vandaag was: Damian op doel. Jesse en Sam in de achterhoede. Pepijn, Simon en Job op het middenveld en Benjamin in de spits. Jarno en Djairo begonnen als wissel en Joey was afwezig.

Vanaf de aftrap was het al raak. Job schoot de bal feilloos in het doel, 0-1. Een lekkere opsteker. Meteen hierna was het weer BAS dat in de aanval ging en dat leverde een vrije trap vlak voor het doel van Berkum op. Helaas schoot Pepijn naast. Even later was het toch Pepijn die de 0-2 scoorde na aangeven van Job. Wat een weelde. Een kans van Pepijn belandde naast het doel na aangeven van Benjamin. Benjamin had ook de mogelijkheid om te scoren na een pass van Sam maar ook hij schoot naast. Berkum kwam toch weer in de wedstrijd want na een fout in de verdediging scoorden ze de 1-2. Een rush van Simon leverde uiteindelijk niet meer dan een schot naast het doel op. Ook Jesse kreeg een goede kans maar ook zijn bal ging naast het doel. Jarno en Djairo waren ondertussen inde ploeg gekomen voor Sam en Jesse. Er kwam in de achterhoede meer ruimte voor de spelers van Berkum en daar maakten ze dankbaar gebruik van, 2-2. Ze hadden zelfs voor de rust nog op voorsprong kunnen komen maar gelukkig ging deze bal er niet in.

In de 2e helft ging Jarno op doel en wisselden Pepijn en Benjamin voor Sam en Jesse. Jesse kwam goed uit de startblokken. Na een mooie aanval samen met Simon scoorde hij de 2-3. Weer was het Simon met een pass maar nu naar Sam maar Sam schoot naast. Ook Simon zelf kreeg een kans maar het lukte maar niet om het net te vinden. En als je zelf niet scoort dan doet de tegenpartij het wel. Jarno had de bal niet klemvast en liet m glippen, 3-3. Kan gebeuren Jarno! Hierna waren er weer kansen voor Simon en Job. Maar ook Berkum kreeg kansen om te scoren. Jesse had het vizier wel op scherp staan en scoorde zijn tweede van de dag, 3-4. Lang konden we er niet van genieten want de bal lag er vanaf de aftrap alweer in, 4-4. Benjamin en Pepijn kwamen in de ploeg voor Simon en Job. Je kon zien dat ze weer energie genoeg hadden want door samenspel tussen die twee lag de bal er alweer in. 4-5 door een doelpunt van Pepijn. Ook de keeper van Berkum maakte een foutje waardoor Jesse de 4-6 kon aantekenen. Met nog vijf minuten op de klok dachten we dat de buit al binnen was. Helaas was dat niet het geval. Het waren vooral verdedigende foutjes waardoor Berkum terug kon komen tot 5-6,6-6 en zelfs een 7-6 voorsprong. Met nog een alles of niets poging kreeg de F1 nog een corner maar het geluk was niet meer aan onze zijde.

Het was een fantastische wedstrijd om naar te kijken. Verdedigend kan het beter maar daar gaan we de komende weken hard aan werken mannen.
Volgende week weer een bekerwedstrijd. Dan uit naar WHC.
Prettig weekend.
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jesse Lek3
Pepijn Schrijvers2
Job van den Bos1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat