BAS Voetbal De Parel van de Polder

Hierden F3-BAS JO9-1

1 - 11 (0 - 8)

Competitie, zaterdag 26 september 2015 (10:30)
Mheenzicht Dorpshuisweg 1 Hierden

F1 herstelt zich!

zaterdag 26 september 2015

BAS F1 heeft vandaag de uitwedstrijd tegen vv Hierden F3 met 11-1 gewonnen. Eigenlijk was de uitslag 12-1 maar omdat de scheidsrechter van vandaag zijn telraam vergeten was kwam hij op 11 uit. Met een compleet team vertrokken we om half 10 richting Hierden. Daar aangekomen was het eventjes zoeken om de auto kwijt te raken. Onder een stralend zonnetje werd er om half 11 afgetrapt.
Na de 1-5 zeperd van vorige week was het vraag of de F1 vandaag wel weer gemotiveerd was. Door de nederlaag van vorige week besloten de coaches om iets meer verdedigend te gaan voetballen. We begonnen vandaag met Daimian in het doel. In de verdediging hadden we Joey op links, Djairo in het midden en Jesse op rechts. Benjamin en Pepijn op het middenveld en Job voorin.
Vanaf het begin speelde BAS vol op de aanval. Pepijn kreeg meteen al een kans maar zijn schot ging naast. Hierden dacht, wat BAS kan, kunnen wij ook en hun kans ging ook naast. Bij de tweede aanval van BAS was het wel raak. Pepijn speelde de bal op Job en die rondde beheerst af, 0-1. Het hek was van de dam en BAS rukte weer op richting het Hierdense doel. Helaas werd hierbij één van de BAS mannen onderuit gehaald. Job mocht de vrije trap nemen
. Zijn harde schot kwam bij de keeper terecht. Die werkte de bal weg in de voeten van Pepijn en die tikte de 0-2 binnen. Op dit moment was het éénrichtingsverkeer richting het doel van Hierden. Pepijn lukte het niet om zijn tweede doelpunt erin te krijgen want de paal stond in de weg. Ook Benjamin, Job en Pepijn kregen de bal er niet in terwijl het doel leeg was. Het leek meer op een potje flipperkasten. Uiteindelijk was het toch Pepijn die de 0-3 binnen tikte na een voorzet van Benjamin. Het was Job die voor de 0-4 zorgde na mooi samenspel tussen Benjamin, Pepijn en Job. Achterin had BAS het tot nu toe makkelijk en Joey en Jesse konden zelfs wat meer mee naar voren komen. De 0-5 kwam voort uit een solo van Job. Na dit doelpunt kwam Sam in het veld voor Jesse, Simon kwam op de plaats van Benjamin en Jarno nam het stokje van Djairo over. BAS bleef vrolijk verder aanvallen. Simon mocht een corner nemen en die bereikte de vrijstaande Sam. Sam twijfelde niet en schoot zijn eerste competitiedoelpunt van dit seizoen binnen, 0-6. Hierden mocht weer aftrappen maar speelde de bal zo in de voeten van Pepijn. Pepijn rende op zijn typerende manier naar het doel en scoorde beheerst, 0-7. Hierden besloot om het zelfde trucje weer te doen en vanaf de aftrap was het weer Pepijn die de bal op een presenteerblaadje kreeg. Hij zag Simon vrijstaan en die tikte de 0-8 binnen wat ook meteen de ruststand was.
In de rust wisselden Jarno en Daimian van positie. Jarno op doel en Daimian achterin het midden. Er was even een miscommunicatie tussen Jesse en Joey over wie er nu wissel moest staan. Waar even druk overleg werd gevoerd legde Hierden ondertussen de bal in het eigen doel, 0-9. BAS bleef doordrukken en was het de mee opgekomen Daimian die de 0-10 binnen gleed. Jesse kwam weer in het veld voor de moegestreden Job, Benjamin kwam er in voor Pepijn en Djairo kwam in het veld voor Daimian. De volgende aanval van BAS was een streling voor het oog. Simon passte de bal naar Jesse, die passte door naar Benjamin maar die mistte helaas. BAS liet de touwtjes wat vieren en zo kreeg Hierden meer ruimte om op te bouwen. Hierden kreeg 3 goede kansen op een rij maar het vizier van de spelers van Hierden stond niet op scherp. BAS daarentegen kwam na een voorzet van Simon naar Jesse op 0-11. Jesse had ook de 0-12 op zijn schoen maar zijn schot belandde in het zijnet. Hierden trok ten aanval maar werd door de verdedigers van BAS tegengehouden. Het leverde Hierden wel een vrije trap voor het doel van BAS op. BAS vergat om een muurtje neer te zetten en zo kon de vrijetrap nemer ongehinderd de bal binnen schieten, 1-11. BAS was niet van slag en Jesse was het die zijn tweede van de dag binnenschoot, 1-12. Het laatste wapenfeit kwam van Sam maar die schoot de bal naast.
Een mooie overwinning met goed voetbal en goed samenspel tussen de mannen van de F1. Volgende week een thuiswedstrijd tegen sv ’t Harde F2.

Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Job van den Bos3
Pepijn Schrijvers3
Jesse Lek2
Daimian de Haan1
Sam Dodde1
Simon Oerlemans1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat