BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-Harde 't F2

4 - 1 (3 - 0)

Competitie, zaterdag 3 oktober 2015 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

Degelijke winstpartij voor de F1!

zaterdag 3 oktober 2015

BAS F1 blijft bovenin de competitie meedraaien. Vandaag werd sv ’t Harde F2 aan de zegekar gebonden. Onder een stralend zonnetje was de F1 de groen-witten met 4-1 de baas. Na de warming up op veld 4B waren de voetbalschoenen al kletsnat van de dauw maar dat mocht de pret niet drukken. Om 10 uur werd er op veld 4A afgetrapt onder leiding van de heer Evers.

BAS F1 was vandaag niet compleet. Djairo was vanwege andere verplichtingen afwezig. We begonnen met de volgende opstelling. Jarno in het doel. Joey, Sam en Benjamin in de verdediging. Simon en Job op het middenveld en Jesse in de spits. Pepijn en Daimian begonnen aan de kant.
BAS begon weer voortvarend. Vanaf de aftrap was het meteen duidelijk dat de F1 er weer zin in had. Er werd goed samengespeeld en er werd voor iedere meter gestreden. Jesse kreeg al vrij vlot een kans maar zijn schot ging over. Achterin stond het goed en viel op dat Joey erg gretig was. Hij was vandaag heer en meester links achterin en was niet te passeren. Ga zo door Joey! Benjamin had rechtsachter weinig te doen. Hij had alleen wat last van de speler bij hem in de buurt die meer met vervelende dingen bezig was. Sam speelde ook een goede partij ondanks dat hij de aanwijzingen van de coaches af en toe niet ter ore nam. Na 5 minuten viel het 1e doelpunt voor de Biddinghuizenaren. Simon was de doelpuntenmaker. BAS bleef aandringen en was op zoek naar het volgende doelpunt. Simon passte de bal naar Jesse en die rondde af. Helaas ging zijn schot naast. Vlak daarna had Jesse wel succes en legde met een mooi schot de 2-0 binnen. ’t Harde kwam er totaal niet aan te pas. De middenvelders Job en Simon stoorden al snel en belemmerden de groen-witten continue in hun opbouw. Simon kreeg weer een kans maar schoot recht in de handen van de keeper. Jesse daarentegen lukte het wel weer en schoot de 3-0 binnen. Na dit doelpunt kwam Daimian in het veld voor Sam en Pepijn nam de plaats van Job over. Daimian had er echt zin in en speelde een hele goede wedstrijd. Verdedigend speelde hij een berepartij en zijn passing was vandaag ook heel goed. Top gevoetbald Daimian!

Jarno had in de 1e helft bijzonder weinig te doen. Welgeteld één bal heeft hij in zijn handen gehad. Dit was vooral door het goede werk wat de verdedigers verrichtten. Mooi combinatievoetbal was er op een gegeven moment tussen Pepijn, Simon en Jesse. Helaas leverde hun actie niet meer dan een corner op. Simon nam de corner en deze belandde op het hoofd van Pepijn maar hij kopte de bal over.
In de rust wisselden Jarno en Daimian van positie. Sam kwam op de plaats van Simon te staan en Job mocht de plaats van Benjamin overnemen. ’t Harde had ook een aantal wijzigingen doorgevoerd en meteen was al duidelijk dat er meer dreiging van hen in het spel zat. De eerste kans van de 2e helft was dan ook voor de groen-witten. BAS was niet erg onder de indruk en ging vrolijk verder met aanvallen. Joey omspeelde zijn tegenspeler met een mooie beweging en bereikte Jesse maar hij mistte het doel op een haar na. De corner die hierna genomen mocht worden leverde bijna het 1e doelpunt van Jarno op. Helaas ging zijn schot naast. Volgende keer is het wel raak Jarno! BAS bleef druk zetten op het doel van ’t Harde.
Job gaf een mooie bal op Jesse maar weer schoot hij de bal langs de verkeerde kant van de paal. Jesse bleef het proberen en schoot nog maar eens op het doel maar de uitstekende keepster van ’t Harde stond op de goede plaats. BAS begon er op een gegeven moment een beetje moedeloos van te worden. Kans op kans werd tegengehouden door de pittige tante die het doel van de groen-witten verdedigde. Zo ook het schot van Job. Uit de hierop volgende corner volgde ineens een supersnelle omschakeling van ’t Harde. De spelers van BAS konden de snelle speler van ’t Harde niet bijhouden en stormde zo alleen op het doel van Daimian af. De speler van ’t Harde rondde beheerst af en scoorde zo de 3-1. Na dit doelpunt werd er voor de laatste keer door BAS gewisseld. Simon kwam in het veld voor Jesse en Benjamin nam de verdedigende taak van Jarno over. Simon stond goed en wel in het veld en schoot met een mooie volley de bal in de linker bovenhoek. Onhoudbaar voor de keepster was deze beauty.
Hiermee was ook de 4-1 eindstand bereikt. De laatste kans was net als vorige week voor Sam maar zijn schot ging naast.

Een hele goede wedstrijd van de F1 waarbij er prima werd samengespeeld en er weinig kansen werden weggegeven. Volgende week een spannende ronde. De nummers 1 en 2 van de ranglijst, ASV Dronten F5 en Rood Wit Putten F1 spelen dan tegen elkaar. BAS mag op bezoek bij Swift ’64 F2 dat samen met de F1 de 3e plaats deelt.

Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jesse Lek2
Simon Oerlemans2
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat