BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-Zwart Wit '63 F4

7 - 2 (3 - 0)

Competitie, zaterdag 7 november 2015 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

De draad weer opgepakt!

zaterdag 7 november 2015


Na de onnodige nederlaag van vorige week tegen DSV ’61 F1 heeft BAS F1 vandaag de draad weer opgepakt door met 7-2 te winnen van Zwart-Wit ’63 F4. De thuiswedstrijd begon vandaag een uur eerder dan de F1 bij een thuiswedstrijd gewend is; 9 uur in plaats van 10 uur. Dit vanwege het drukke thuisprogramma. De F1 startte in een ietwat aanvallender opstelling. Daimian begon op doel. Simon en Joey in de verdediging. Sam, Job en Benjamin op het middenveld en Pepijn mocht het in de spits proberen. Jesse en Jarno begonnen als reserve en Djairo was afwezig.
Scheidsrechter Foppen was mooi op tijd en even voor het tijdstip van 9 uur was de wedstrijd al begonnen. BAS domineerde vanaf het begin de wedstrijd. Toch verliep het allemaal niet even soepel. Vooral omdat het spel niet breed gehouden werd. Hierdoor zag het spel er nogal rommelig uit. Simon en Joey hadden in de verdediging bijzonder weinig te doen. Hierdoor had vooral Simon ruimte om mee op te komen naar voren. Op het middenveld domineerden Sam, Job en Benjamin maar ze stonden te dicht op elkaar in het midden waardoor de ruimtes niet aan de zijkant goed benut werden. Pepijn stond voorin op scherp vandaag. De eerste de beste kans tikte hij dan ook beheerst binnen,1-0. Er was geen vuiltje aan de lucht voor de F1. Vooral de corners van vandaag waren gevaarlijk. Uit een corner van Simon tikte een speler van Z-W de bal in het eigen doel,2-0. BAS bleef zich vooral bezig houden met aanvallen. Pepijn kreeg weer een dot van een kans maar hij schoot recht op de keeper. Even later was het Simon die de bal tegen de paal krulde. Pepijn stond op de goede plaats en kon zo in de rebound de 3-0 binnen tikken. Na dit doelpunt kwamen Jarno en Jesse in de ploeg voor Simon en Pepijn. Op een schotje van Jesse na was er in de eerste helft niet veel meer te beleven.

In de tweede helft kwamen Simon en Pepijn weer in het veld voor Sam en Benjamin. Jarno kwam in het doel te staan en Daimian mocht gaan verdedigen.
Het spelbeeld bleef hetzelfde zonder dat de F1 groots speelde. Daimian was achterin weer lekker op dreef alhoewel hij af en toe iets teveel mee naar voren wilde. De eerste kans kwam op naam van Job maar hij trof de paal. Het 4e Biddinghuizer doelpunt kwam op naam van Jesse, wéér uit een corner van Simon. Hierna was het de beurt aan Zwart Wit. BAS vergat dat er ook verdedigt moet worden en zo kon Z-W terug in de wedstrijd komen. Eerst 4-1 en daarna zelfs 4-2. Gelukkig ging de korte storm hierna van Z-W weer liggen. Simon kreeg een kans maar zijn schot werd door de keeper gekeerd. Sam en Benjamin kwamen weer in de ploeg voor de moegestreden Joey en Job. BAS gooide er hierna nog een slotoffensief uit. Weer was het Simon die de bal op zijn pantoffel legde. Via een verdediger van Z-W belandde de bal in het doel,5-2. Uit een verkeerde uittrap van de keeper van Z-W kon Pepijn zijn derde van de dag binnen tikken. Ook de vandaag uitblinkende Benjamin pakte zijn goaltje mee. Met zijn eerste competitiedoelpunt van het seizoen tekende hij voor de 7-2 eindstand.

Niet de beste wedstrijd van de F1 maar wel weer 3 punten in de pocket. Volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd. Dan komt de F3 van vv Nunspeet op bezoek en spelen we weer op de oude vertrouwde tijd.

Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Pepijn Schrijvers3
Benjamin Vink1
Eigendoel1
Jesse Lek1
Simon Oerlemans1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat