BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-Nunspeet F3

5 - 3 (2 - 1)

Competitie, zaterdag 14 november 2015 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

F1 trekt aan het langste eind!

zaterdag 14 november 2015

BAS F1 heeft vandaag de thuiswedstrijd tegen vv Nunspeet F3 met 5-3 gewonnen. Dit ging niet vanzelf maar uiteindelijk trok de F1 wel aan het langste eind.
Met een compleet team begonnen we vandaag aan de wedstrijd. We begonnen met de volgende opstelling. Jarno begon in het doel. Job en Joey begonnen in de verdediging. Simon, Jesse en Djairo op het middenveld en Sam mocht het vandaag eerst in de spits proberen. Daimian, Benjamin en Pepijn die eerst al een wedstrijd met de F2 had meegespeeld begonnen aan de kant.

De prima leidende scheidsrechter Burgers blies even na tienen voor het eerst op zijn fluitje. Wat de F1 aan het begin van de competitie liet zien mistte ondergetekende vandaag een beetje. Het spel was wel goed maar het fanatisme ontbrak. Toch had BAS wel het beste van het spel in de beginperiode. Er werd goed gecombineerd en met name Sam wist vaak zijn medespelers te vinden. Kansen kwamen er wel maar het bleef bij schoten die naast gingen van Simon, Job en Sam. Joey was vanmorgen niet goed uitgeslapen had ik het idee maar als hij in balbezit was stond hij weer op scherp. Pepijn kwam in het veld voor Sam. Daimian voor Jesse en Benjamin voor Job. De kleine mannetjes van Nunspeet kwamen steeds beter in het spel en ze kregen ook een grote mogelijkheid om de score te openen. Toch was het onze F1 die op 1-0 kwam. Uit een corner van Simon belandde de bal bij Djairo. Die passte door naar Pepijn en die tikte beheerst binnen. BAS kreeg hierna weer een kans maar Simon wilde te snel schieten waardoor zijn schot naast ging. Nunspeet liet het er niet bij zitten. De eerste kans leverde niets op maar de volgende was wel raak,1-1. De F1 kon weer van vooraf aan beginnen. Eerst was het Simon die met een schot de paal raakte. Even later had hij meer succes. Nunspeet verdedigde de bal niet goed uit en Simon wist er wel raad mee,2-1.In de rust werd afgesproken dat we er een schepje bovenop moesten doen en Daimian wisselde van positie met Jarno. Voor de tweede keer vanmorgen raakte Simon de paal. In plaats van door te drukken was het juist Nunspeet wat er een schepje bovenop deed. Onder aanvoering van de goed spelende nummer 2 van Nunspeet trokken ze de stand weer gelijk, 2-2. Joey, Simon en Djairo waren moegestreden en Jesse, Job en Sam kwamen hun beste beentje weer voor zetten. Meteen was er meer dreiging in het spel. Sam nam één van de vele corners van vandaag en bereikte Job. Die kopte de bal beheerst binnen. Zo stonden we weer op voorsprong,3-2. Jarno deed vandaag alles wat hij deed goed. Benjamin was vandaag wat minder in beeld maar ook bij hem geen fout te bekennen. Hierna was het weer de beurt aan Nunspeet en zo stond even later weer de gelijke stand op het scorebord,3-3. Nu was het weer de beurt aan BAS. Pepijn vergat goed om zich heen te kijken en zag de vrijstaande Job over het hoofd. Na een tip van de coach zag hij even later Job wel vrij staan en die rondde beheerst af,4-3. Het bleef spannend tot het eind en Jesse zorgde voor een beetje lucht,5-3.

Weer een overwinning van de F1 maar het kostte best wat moeite vandaag. Vanwege het goede en sportieve spel hebben we Nunspeet vandaag de eerste blauwe kaart uitgereikt. Het einde is in zicht. We hebben nu nog twee wedstrijden te gaan. Twee keer tegen ASV Dronten. We krijgen volgende week de F5 op bezoek. Misschien wel de belangrijkste wedstrijd van deze competitie want zij staan gedeeld tweede samen met de F1, Zwart Wit F3 en Swift F2. We kunnen dus best wat support gebruiken volgende week. Komt allen!
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Job van den Bos2
Jesse Lek1
Pepijn Schrijvers1
Simon Oerlemans1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat