BAS Voetbal De Parel van de Polder

ASV Dronten F2-BAS JO9-1

3 - 2 (2 - 1)

Competitie, zaterdag 13 februari 2016 (09:45)
Burgemeester Dekker Sportpark Educalaan 1 Dronten

Wel kansen, geen punten.

zaterdag 13 februari 2016

Vandaag stond de eerste wedstrijd van de voorjaarscompetitie op het programma. De tegenstander van vandaag was Asv Dronten F2. Dronten dat in de najaarscompetitie in de 1e klasse uitkwam en nu dus een stapje lager speelt. Onze F1 is het door een mooie 2e plaats in de najaarscompetitie een niveautje omhoog gegaan. Leider bij de Drontenaren is onder andere Edo Oosting. Geen onbekende hier in Biddinghuizen want hij is nog steeds speler van het 3e elftal. Met een compleet team traden we aan op het ijskoude bevroeren kunstgrasveld. Na een goede warming up begonnen we in de volgende opstelling. Jarno op doel. Joey en Benjamin in de verdediging. Pepijn, Simon en Job op het middenveld en Jesse mocht in de spits beginnen. Daimian en Sam begonnen als wissel. Joey mocht vandaag als eerste de aanvoerdersband dragen.

Vanaf het begin ontstond er een spannend en boeiend duel. In een gelijkopgaande wedstrijd waren er kansen aan beide kanten. Het was onze F1 die door mooi samenspel tussen Pepijn, Jesse en Job op een 1-0 voorsprong kwam. Jesse had zelfs de 2-0 op zijn pantoffel maar zijn schot ging naast. Toch liet Dronten het er niet bij zitten maar verdedigend stond het tot nu toe goed achterin bij Bas. Benjamin en Joey vervulden hun taak prima waarbij gezegd moet worden dat Joey de aanvoerdersband geheel terecht droeg. Hij was vandaag wederom dé beste speler bij Bas. Misschien dat het mede te maken had met zijn nieuwe voetbalschoenen. Ook op het middenveld stond het best goed. Alleen kwam Simon vandaag niet helemaal goed uit de verf. Volgende keer gaat het gewoon weer als vanouds kerel! Jesse stond voorin een beetje op een eiland. Dat had mede te maken met het feit dat hij wat te afwachtend was. Nadat Daimian in de ploeg was gekomen voor Joey en Sam voor Job kreeg Dronten steeds meer grip op de wedstrijd en kon zo uit een mooie aanval de 1-1 binnen tikken. Dronten bleef aandringen en onze F1 had alle geluk van de wereld dat het aluminium Dronten tot twee keer toe in de weg zat. Uiteindelijk kwam het dan vlak voor het rustsignaal toch op een 2-1 voorsprong.

In de rust bespraken we even dat Jesse wat meer moest proberen de bal te halen in plaats van af te wachten. En dat spreekwoordelijke schepje er bovenop moest. Daimian nam de plaats van Jarno in. Job kwam weer in de ploeg voor Simon en Joey nam de plaats van Benjamin over. Jesse had goed geluisterd want doordat hij de bal kwam halen lag de bal meteen alweer aan de goede kant in het net, 2-2. Bas had in de tweede helft zeker het initiatief maar toch was het weer Dronten dat op voorsprong kwam, 3-2. Simon kwam in het veld voor Jesse en Benjamin voor Pepijn. Pepijn die ook een prima wedstrijd had gespeeld. Bas speelde nu alles of niets. Simon kreeg nog een dot van een kans maar zijn schot ging hoog over. Waar onze F1 recht had op in ieder geval 1 punt ging het nu meg lege handen naar huis. De overwinning werd in het Dronter kamp gevierd alsof het kampioenschap was binnen gehaald.

Toch konden we met opgeheven hoofd terug naar Biddinghuizen terugreizen want we waren zeker niet de onderliggende partij. We hebben besloten om vandaag geen man of the match te kiezen aangezien we nu 4 weken geen competitie spelen. Hopelijk spelen we nog een aantal oefenpotjes waar we dan een nieuwe man of the match gaan uitkiezen zodat deze dan bij de eerstvolgende competitiewedstrijd de felbegeerde aanvoerdersband mag dragen.
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jesse Lek1
Job van den Bos1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat