BAS Voetbal De Parel van de Polder

Hulshorst F1-BAS JO9-1

6 - 3 (1 - 1)

Competitie, zaterdag 19 maart 2016 (09:00)
De Eendracht Brandsweg 3 Hulshorst

Eén helft goed voetbal is niet voldoende!

zaterdag 19 maart 2016

Het was alweer een maand geleden dat we onze eerste en laatste competitiewedstrijd hadden gespeeld en vandaag stond dan echt de tweede op het programma. Om 8 uur werd er vertrokken vanuit Biddinghuizen naar Hulshorst. Mooi op tijd kwamen we aan en al snel stonden de mannen op het superstrakke kunstgrasveld van de plaatselijke vv. Onze tegenstander, Hulshorst F1 was in de najaarscompetitie ongenaakbaar in de 4e klasse en was daar met grote overmacht kampioen geworden. Onze F2 had dat destijds al ondervonden. We wisten dus al dat daar een aantal goede spelers tussen liepen. We startten vandaag in de volgende opstelling; Daimian in het doel. Jarno en Joey in de verdediging. Sam, Job en Simon op het middenveld en Jesse in de spits. Benjamin begon als wissel en Pepijn was door ziekte afwezig. Jarna was vandaag de aanvoerder na zijn prima spel in de laatste wedstrijd die we gespeeld hadden.

Het eerste bedrijf was onze F1 de betere en Hulshorst kwam er eigenlijk niet aan te pas. De druk voor het Hulshorster doel was hoog en de keeper moest alle zeilen bijzetten om zijn doel schoon te houden. De ene corner volgde de andere op maar de bal wilde er vooralsnog niet in. Toch kwam onze F1 op een verdiende voorsprong. Simon ging over links naar voren en bereikte met zijn voorzet Sam. Sam aarzelde niet en schoot de bal beheerst binnen met zijn nieuwe voetbalschoenen, 0-1. Benjamin kwam voor Sam in de ploeg en Bas bleef aandringen maar schoten van Jesse, Job en Jarno troffen geen doel. Eigenlijk hadden we hier afstand moeten nemen maar dat gebeurde dus niet. Langzaam aan kwam Hulshorst beter in de wedstrijd. Vooral nadat Sam weer in de ploeg was gekomen voor Job ging het beter lopen bij de tegenstander. De eerste de beste kans lag er ook meteen in,1-1. Dit was ook meteen de ruststand.

Op deze manier zouden we in ieder geval wel een punt moeten kunnen pakken. Er werd afgesproken dat "de beuk" erbij gehaald moest worden. Dat gebeurde uiteindelijk ook wel maar dan bij Hulshorst. Simon bleef even aan de kant en Job kwam weer in de ploeg. Vanaf het eerste fluitsignaal stond er nu een heel ander Hulshorst in het veld en Bas had het nakijken. Zo stonden we al heel snel tegen een 2-1 achterstand aan te kijken. Toch knokten onze jongens weer knap terug. Jesse die vocht voor elke bal en krulde mooi de 2-2 binnen. Het leek erop dat de F1 moegestreden was. Vooral in de omschakeling was Hulshorst nu ijzersterk. Bas had het nakijken en Hulshorst kwam op 3-2. Simon kwam weer in het veld voor de moegestreden maar prima voetballende Jarno. De aanvoerdersband had Jarno echt terecht verdiend! Een voorzet van Hulshorst kwam in de voeten van Simon maar hij raakte de bal op zijn nieuwe voetbalschoenen totaal verkeerd en zo was het al 4-2. De organisatie was totaal weg en Hulshorst bouwde de voorsprong verder uit. Jarno was weer op adem gekomen en nu was bij Jesse het kaarsje uit gegaan. Maar Jarno kon samen met Joey niet voorkomen dat Hulshorst uitliep naar een comfortabele 6-2 voorsprong. Daimian kon daar weinig aan doen want het waren gewoon prima aanvallen. Daimian keepte ondanks de vele doelpunten een prima partij. De extra training wierp meteen zijn vruchten af want anders had hij zeker nog een aantal keer achter het net kunnen vissen. Job dacht hij het wel in zijn eentje kon klaren maar je moet het als team doen dus strandde hij een aantal keer in de verdediging. Toch zorgde hij nog voor een laatste treffer voor onze F1 en zo stond uiteindelijk de 6-3 eindstand op het scorebord.

Een prima eerste helft en een tweede helft waarin Bas op een gegeven moment totaal werd weggespeeld. Complimenten voor Hulshorst die een klasse hebben overgeslagen maar het prima doen in deze klasse.
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jesse Lek1
Job van den Bos1
Sam Dodde1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat