BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO9-1-VVOG F2

7 - 2 (3 - 0)

Competitie, zaterdag 2 april 2016 (10:00)
De Schelp Biddinghuizen

Prima pot voetbal!

zaterdag 2 april 2016

BAS F1 heeft vandaag de eerste 3 punten in de wacht gesleept. In eigen huis werd VVOG F2 met ruime cijfers verslagen. VVOG dat in de najaarscompetitie nog in de 1e klasse uitkwam. Met een compleet team begonnen we aan de wedstrijd. Jarno begon in het doel. Sam en Benjamin in de verdediging. Jesse, Job en Joey op het middenveld en Simon stond vandaag in de spits. Pepijn en aanvoerder Daimian begonnen aan de kant.

De F1 kwam goed weg in het begin want VVOG kreeg meteen een dot van een kans. Gelukkig voor ons zag Jarno de bal op de paal belanden. BAS was wakker geschud en begon te combineren. Goed samenspel en strijd leverden de nodige kansen op. De scherpte was vandaag bij de meesten aanwezig. Vooral Jesse, Job en Simon hadden het vandaag op de heupen. Dat leverde al vrij snel het eerste doelpunt op. Job bereikte Jesse en die rondde koelbloedig af,1-0. De F1 was de betere ploeg en het was vooral aan de keeper van VVOG te danken dat de score tot nu toe beperkt bleef. Toch kon hij niet voorkomen dat de F1 verder uitliep. Simon stoomde langs de zijlijn op en gaf prima voor. Job schoot beheerst en via een VVOG been ging de bal in het doel, 2-0. Achterin deden Benjamin en Sam hun best maar vooral Sam was een beetje ongelukkig door in plaats van naar de buitenkant juist naar binnen uit te verdedigen. Hierdoor ontstonden een aantal gevaarlijke situaties maar gelukkig kon de tegenstander er geen voordeel uit halen. Daimian kwam in de ploeg voor Benjamin en Pepijn nam de plaats van Joey in. Job kreeg een prima kans maar zijn schot ging over. De mannen waren gretig en zo lag al vrij vlot de bal weer in het net. Job speelde de bal naar de vrijstaande Simon en met een bekeken schot schoot hij de 3-0 binnen.

In de rust werd afgesproken dat we op de zelfde manier verder moesten gaan en dat we dit niet meer uit handen mochten geven. Benjamin kwam weer in de ploeg voor Jesse die de longen uit zijn lijf had gelopen in de eerste helft. Hij mocht even van een welverdiende rust genieten. Joey nam de plaats van Sam achterin over. Jarno en Daimian wisselden van positie. Achterin stond het nu beter. Jarno en Joey hadden de zaakjes beter voor elkaar. Ook VVOG had nu een andere keeper in het doel staan. De F1 ging vrolijk verder met combineren en Pepijn, Job en Simon wisten elkaar goed te vinden. Job probeerde het weer met een afstandsschot maar zijn schot ging over. Simon die sinds eind november niet meer gescoord had,had vandaag de scherpte weer en tikte beheerst de 4-0 binnen. Even later was het weer Simon die liet zien dat hij ook met zijn mindere been een aardig schot heeft, 5-0. BAS was heer en meester. Simon was niet zelfzuchtig. Hij had de bal zelf binnen kunnen schieten maar besloot af te spelen naar Job. Helaas schoot hij de bal naast het doel. Hierna was het eindelijk de beurt aan VVOG. Het gevaar kwam vooral van de speler die in de eerste helft bij hen op doel stond. Ondanks dat Jarno en Joey prima speelden konden ze niet voorkomen dat deze speler de 5-1 binnen schoot. Ook Daimian kon hier niets aan doen. Jesse was weer op adem gekomen en kwam in de ploeg voor Job. Sam mocht het nu in de spits proberen en nam de plaats van Simon over. Sam die al vrij snel Jesse bereikte en zo lag de bal er alweer in,6-1. Jesse bleef maar doorgaan en gaf alles. Hierdoor had hij al vrij snel weer de bal te pakken en zo lag de 7e van de dag er in. Het laatste doelpunt van de ochtend was voor VVOG. De prima keepende Daimian kon niet voorkomen dat de Harderwijkers nog een 2e keer scoorden.

Onze F1 heeft vandaag een prima wedstrijd laten zien met veel strijd. Ga zo door mannen. Klasse! Woensdagavond spelen we weer voor de competitie. Weer thuis en dan tegen Unicum F2.
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jesse Lek3
Simon Oerlemans3
Job van den Bos1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat