BAS Voetbal De Parel van de Polder

Go Ahead K. F2-BAS JO9-1

6 - 5 (3 - 3)

Competitie, zaterdag 16 april 2016 (10:00)
Cellesbroek-Middenwetering Buitenbroeksweg 2 Kampen

Soms zit het mee en soms zit het tegen!

zaterdag 16 april 2016

Het zat vandaag niet mee. De F1 speelde een prima wedstrijd maar ging toch met een nederlaag naar huis. Tegenstander van vandaag: Go Ahead Kampen F2. Tot vandaag stonden zij met 0 punten helemaal onderaan. We wisten wel dat het niet makkelijk zou worden. Ondergetekende was namelijk eerder in de week wezen spioneren. Tegen koploper Zwart- Wit speelden GA al een prima wedstrijd. We waren vooraf dus gewaarschuwd.

Na een lange wandeling kwamen we uiteindelijk op veld 5 aan en was de warming up bijna niet meer nodig. Na de warming up konden we met een compleet team aan de wedstrijd beginnen. Daimian weer in de goal. Daarvoor aanvoerder Benjamin en Jarno. Simon, Sam en Joey op het middenveld en Jesse in de punt van de aanval.

Er ontstond een gelijk opgaande wedstrijd. Met veel strijd waren beide teams aan elkaar gewaagd. Al vrij snel opende GA de score door een goede aanval,1-0. Even later was de stand weer gelijk. Simon mocht een corner nemen en bereikte Jarno. Die schoot de bal beheerst met zijn rechter binnen,1-1. De volgende kans kwam op naam van Simon maar zijn schot ging maar net naast. Nu was het weer de beurt aan GA. Met een aantal goede kapbewegingen trok een speler van GA door de Biddinghuizer verdediging heen en rondde koelbloedig af,2-1. Toch liet BAS het er niet bij zitten en stond het binnen de kortste keren weer gelijk. Job was inmiddels voor Sam in het veld gekomen en Pepijn kwam in de ploeg voor Joey. Job zijn eerste balcontact leverde meteen een doelpunt op na een prima pass van Simon,2-2. Job die het in het verdere verloop van de wedstrijd behoorlijk lastig had met de grote mannen van GA. Jesse stond ietwat teveel op een eiland vandaag waardoor hij niet goed te bereiken was. Toch wist Daimian Jesse te bereiken. Met een verre uittrap schoot hij de bal zo in de voeten van Jesse. De enige die Jesse nu nog voor zich had was de keeper van GA. Met een mooie beweging omspeelde hij de keeper en alweer lag de bal in het net,2-3. Toch was het nog niet gedaan in de eerste helft want het laatste wapenfeit kwam van GA. Een speler van hen kon zo naar het doel soleren en schoot prima binnen,3-3.

De tweede helft kwam Sam weer in het veld. Sam die deze wedstrijd speelde zoals we van hem gewend zijn; rust uitstralend en prima passes. Simon mocht even de eendjes in de sloot gaan voeren samen met Jarno. Jarno zijn plaats werd door Joey ingenomen. GA begon meer en meer aan te dringen nu maar gelukkig behoedde de lat ons voor een nieuwe achterstand. Daimian keepte wéér een voortreffelijke partij want hij heeft vandaag zeker 3 á 4 grote kansen tegengehouden. Na prima samenspel mocht ook Pepijn vandaag zijn doelpuntje meepikken,3-4. Pepijn die met zijn nieuwe voetbalschoenen vandaag lekker in de wedstrijd zat. Achterin had Joey het behoorlijk lastig vandaag. Door te snel te "happen" was hij vaak makkelijk te omspelen. Iets wat hem niet vaak overkomt. Benjamin speelde met zijn aanvoerdersband een prima potje. Toch kon hij niet voorkomen dat GA weer langszij kwam,4-4. GA bleef aandringen en was het alweer raak,5-4. Nu raakte BAS de grip wat meer kwijt en GA wilde meer afstand nemen. En dat gebeurde dan ook waardoor het verschil nu opeens 2 was,6-4. Simon nam de plaats van Jesse in en Jarno kwam in het veld voor Benjamin. BAS bleef er toch voor knokken. En zo kon Simon met zijn snelheid zo vanaf het middenveld alleen op de keeper af. Hij twijfelde niet en schoot koelbloedig binnen,6-5. Helaas bleef het hierbij.

Een doelpuntrijke wedstrijd waarbij onze F1 helaas aan het kortste eind trok. Toch hebben ze een goede wedstrijd afgeleverd met veel strijd. Dat hebben we de volgende wedstrijd zeker nodig als we tegen koploper Zwart-Wit spelen!
Sico Oerlemans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Jarno Faasse1
Jesse Lek1
Job van den Bos1
Pepijn Schrijvers1
Simon Oerlemans1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat