BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS 3 - WZC Wapenveld 3

2 - 5 (0 - 3)

Competitie
Zaterdag 7 mei 2016
De Schelp Biddinghuizen

Verlies in slotwedstrijd

zaterdag 7 mei 2016

Na 12 seizoenen zit het er dan op voor (het huidige) BAS 3: het lijkt niet mogelijk om volgend seizoen voldoende spelers over te houden. Helaas werd er op een snikheet veld 3 ook nog eens verloren: met 2-5 van WZC Wapenveld.

Toch geen Oscar en helaas ook geen Edo: dus hadden we in leider Haijo maar één wissel. En bijna geen verdedigers, dus stonden Bob en Hans als backs opgesteld en waren Allard en Rolf de centrale verdedigers. Gert Jan vond zich dus ook terug in de basiself: hij moest als rechtshalf starten.

En binnen 10 minuten was het al gespeeld. Verdedigen kun je het niet noemen, en zo stond het al snel 0-3. WZC had een paar rappe voorwaartsen, en bij BAS ontbrak het aan scherpte, zo leek het. Wel wat kansen voor rust, maar geen goals. Na rust was het Andre die de marge eventjes op 2 bracht, maar toen de snelle rechtsbuiten van WZC de turbo er twee keer op gooide, was het zo weer 1-5. De winnende goal werd gemaakt door Bob, die met het hoofd keurig afrondde na een voorzet op maat van Jorn. Eindstand dus 2-5.

Het zit er dus op: een aantal spelers gaat stoppen, waaronder mannen van het eerste uur Gert Jan en Allard; terwijl ook bijna mannen van het eerste uur Jaco en Edo volgend seizoen zeker niet op zaterdag gaan spelen. Er wordt nog aan een doorstart in de 7 tegen 7 competitie gewerkt, en daarover wellicht later meer. De overblijvende spelers van BAS 3 zullen tussen het nieuwe BAS 3 en BAS 4 verdeeld worden, is de bedoeling.

Het waren 12 prachtige seizoenen, met een (helaas verloren) bekerfinale en twee kampioenschappen. En veel lol, en dat telt natuurlijk ook. Over twee weken volgt nog het traditionele uitje, en ook dit seizoen wordt dan Willingen met een bezoek vereerd...


hans

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
André ten Cate1
Bob Veugelers1
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen