BAS Voetbal De Parel van de Polder

Oproep: vouwhandjes nodig

maandag 12 december 2022
Oproep: vouwhandjes nodig

Elk team bij BAS Voetbal heeft de beschikking over gesponsorde teamkleding, waaronder ook het speelshirt. Leden zorgen zelf voor een broekje en kousen van BAS. De vereniging heeft er voor gekozen om het wassen van de shirts in eigen beheer te houden.

Dit wassen wordt door twee vrijwilligers gedaan, na elke wedstrijddag. Na het wassen en drogen zijn er op dit moment vier koppels met vrijwilligers die er voor zorgen dat alle gewassen shirts weer in de juiste tas en locker terecht komen.

Er is één koppel gestopt en er is nog een koppel van plan om te stoppen. Deze koppels hebben het vele jaren met plezier gedaan. Deze ouders waren gestart omdat de kinderen lid werden bij de vereniging en ze toen graag een vrijwillig steentje wilde bijdragen binnen de club. Want zonder vrijwilligers, geen vereniging. De kinderen van deze vrijwilligers zijn ondertussen al volwassen, gestopt met voetballen of doen zelf vrijwilligerswerk binnen de club.

Om de frequentie van het vouwen schappelijk te houden is deze groep dus op zoek is naar versterking. De koppels werken volgens een roulatieschema, één keer per 4 weken/wedstrijdweekenden is een koppel aan de beurt en het kost ongeveer 2 uur qua tijd. Het zou fijn zijn als er de frequentie naar één keer in de 6 weken gebracht kan worden.

Sta je zaterdag langs de lijn en spreek je een andere ouder met wie je dit wel wilt doen? Of denk je na het lezen van dit bericht: ik wil ook wel graag een steentje bijdragen binnen de vereniging en dit past mij wel? Wacht dan niet af en zoek contact met Sabine Potgieter, secretaris van BAS Voetbal. Via mail: secretariaat@basvoetbal.nl of 06- 28 38 20 08.

PS: Ook op andere vlakken is de vereniging nog op zoek naar vrijwilligers. Zo zijn we nog op zoek naar een penningmeester, een kleding coördinator, een tekstschrijver/redactielid, vrijwilligers voor het draaien van een kantinedienst, het fluiten van wedstrijden enzovoort.

Wil jij een steentje bijdragen, schroom dan niet om het gesprek aan te gaan. Nogmaals, de vereniging kan niet zonder vrijwilligers.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen