BAS Voetbal De Parel van de Polder

Balsponsor: Jan Overeem Woningaanpassingen

donderdag 31 januari 2019
Balsponsor: Jan Overeem Woningaanpassingen

De balsponsor voor de achtste competitiewedstrijd van dit seizoen, de derby tegen Swift ’64, is Jan Overeem Woningaanpassingen. Jan Overeem, leider van ons vlaggenschip, is eigenaar van dit Biddinghuizense bedrijf en levert op vele fronten een bijdrage aan de club.

Jan Overeem Woningaanpassingen richt zich vooral op de wat kleinere aanpassingen in en om het huis, die vanwege overheidsbezuinigingen vaak niet meer binnen de WMO-vergoeding vallen. “Mijn streven is om een veilige, maar zeker ook passende woningaanpassing bij de klant te realiseren”, zo valt te lezen op de site van Jan Overeem Woningaanpassingen.

Het bedrijf is bijna voor iedere aanpassing en/of klus in en om het huis in te huren. Zo legt Jan Overeem buiten het huis een oprit voor een scootmobiel of rolstoel neer en zijn er ook in het huis allerlei klussen mogelijk. Denk aan het drempelvrij maken van een woning of het plaatsen van een verhoogd toilet.

Jan Overeem Woningaanpassingen is binnen BAS Voetbal een bekend gezicht. Hij sponsort niet alleen de wedstrijdbal, maar is ook op andere vlakken actief.

Eigenaar Jan Overeem was zelf zeker twintig jaar lang speler van BAS en maakte in die periode exact honderd treffers. Na zijn periode als spelers heeft hij vele vrijwilligersfuncties voor zijn rekening genomen, waaronder jeugdtrainer, lid van de evenementencommissie en staflid van het jeugdkamp. Op dit moment is deze duizendpoot leider van het eerste elftal.

Uiteraard hopen we dat de bal van Jan Overeem Woningaanpassingen vele malen in het net van Swift ’64 ploft!

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat