BAS Voetbal De Parel van de Polder

Uitnodiging Nieuwjaarsprogramma

woensdag 26 december 2018
Uitnodiging Nieuwjaarsprogramma

Hierbij nodigt BAS Voetbal al haar leden, vrijwilligers, donateurs, leden 50 €uro Club, sponsoren, ereleden en leden van verdienste en iedereen die op een andere wijze betrokken is bij onze vereniging uit voor het Nieuwjaarsprogramma op zaterdag 5 januari a.s.:

11.30 uur: Ontvangst genodigden in Het Bastion op Sportpark De Schelp
12.00 uur: Welkom en aanvang lunch voor genodigden
13.30 uur: Aanvang Nieuwjaarswedstrijd om de Van de Bend-cup
15.15 uur: Opening kunstgrasveld
15.30 uur: Start Bremerbaailoop
16.30 uur: Prijsuitreiking Bremerbaailoop
17.00 uur: Aanvang Nieuwjaarsreceptie


Bericht van de voorzitter

Beste betrokkenen bij BAS Voetbal,

Wij zijn u enorm dankbaar dat u onze club 'De Parel van de Polder' op uw wijze ondersteunt. Steeds meer wordt een club als de onze die midden in de maatschappij staat afhankelijk van sponsoring en van vrijwilligerswerk. Het doet ons goed uw betrokkenheid bij onze club te mogen ervaren.

Jaarlijks, en ook in 2018 was dat het geval, zetten wij graag samen met u stappen om onze club nog meer De Parel van de Polder © te laten zijn.

In het afgelopen jaar is er weer hard gewerkt aan onze club. Zo is er een kunstgrasveld gerealiseerd. Op dat soort momenten merken wij welke saamhorigheid er aanwezig is en dat we met recht “BAS is onze club” kunnen uitspreken. Het kunstgrasveld zal 5 januari officieel in gebruik worden genomen.

Tijdens de afgelopen ledenvergadering heb ik de voorzittershamer overgenomen van Huib van Os. We zijn Huib veel dank verschuldigd voor zijn werk voor BAS Voetbal.

Wij nodigen u uit om aanwezig te zijn bij ons Nieuwjaarsprogramma op zaterdag 5 januari a.s. Hier heet ik u als nieuwe voorzitter graag van harte welkom en kunt u Huib persoonlijk de hand schudden.

Wij blijven graag rekenen op uw steun en betrokkenheid en wensen u en de uwen alle goeds en een sportief 2019.

Namens BAS Voetbal,

Hein Grafhorst
Voorzitter BAS Voetbal


Aanmelden lunch
Aan onze sponsoren, ereleden, leden van verdienste, leden van de 50 €uro Club en spelers van de Nieuwjaarswedstrijd is inmiddels ook een uitnodiging verzonden voor de Nieuwjaarslunch. Vergeet u zich niet aan te melden voor de lunch? Dat kan tot en met 2 januari via sponsorcommissie@basvoetbal.nl.
Bericht niet ontvangen? Kijk ook even in de spam-box van de mail.


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat