BAS Voetbal De Parel van de Polder

Vrijwilligers BAS bij Omroep Flevoland

woensdag 29 april 2020
Vrijwilligers BAS bij Omroep Flevoland

Voor de klussenclub is het een moeilijke tijd. Normaal gesproken komen ze wekelijks bij elkaar om de nodige werkzaamheden te verrichten bij de voetbal- en tennisclub. Maar door de coronacrisis is opeens alles veranderd. Het werk ligt zo goed als stil en dat valt de vrijwilligers zwaar.

Omroep Flevoland sprak met Mart Muller en Eelse Bies. De omroep heeft een video item gemaakt en in een nieuwsbericht op de website wordt ook aandacht geschonken aan de mannen.

De omroep schrijft daar onder andere:

Een van de vrijwilligers is Eelse Bies. Hij ging in januari met pensioen en dacht vanaf dat moment veel tijd te kunnen besteden als vrijwilliger. Bies: "Het ging goed tot dat we plotseling te horen kregen dat we als gevolg van de coronacrisis niet meer bij de club mochten komen. Dan val je wel in een gat. We missen het werk, de lol en de gezelligheid met elkaar.’’

Mart Muller is voorzitter van de klussencommissie. Hij coördineert de werkzaamheden die bij de voetbal- en de tennisclub zoal moeten worden gedaan. Er zijn op dit moment nauwelijks activiteiten en dat valt de vrijwilligers zwaar. Hij is nu al aan het nadenken hoe in de toekomst op een veilige manier de klussen kunnen worden uitgevoerd.
Het item is via deze link te bekijken.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen