BAS Voetbal De Parel van de Polder

Nieuws van de TC

vrijdag 29 mei 2020
Nieuws van de TC

Het seizoen 2019/2020 zit er (bijna) op. Het was een ongelofelijk vreemd seizoen door het Corona-virus. Na ruim 2 maanden geen voetbal activiteiten op ons mooie sportpark, hebben we de draad weer mondjesmaat kunnen oppakken. Weliswaar geen wedstrijden, wel met z’n allen weer de trainingen kunnen oppakken.

Voor de jeugd t/m 12 jaar veranderde qua trainingen weinig, voor de oudere jeugd was het een flinke aanpassing door de 1.5 meter afstand regel. Het bericht van het RIVM van 27 mei is dan ook goed nieuws voor alle jeugd. Vanaf 1 juni geen 1,5 meter beperking meer, dus weer trainen zonder belemmeringen.

De afgelopen periode is de TC druk geweest om de voorbereidingen te treffen voor het seizoen 2020-2021. Daarnaast is de TC bezig met de voorlopige indelingen voor het volgende seizoen, dit is altijd een enorme klus. In overleg met de huidige trainers heeft de TC voor het nieuwe seizoen weer elftallen kunnen samenstellen.

De voorlopige indelingen volgen eind komende week. De planning is dat er vanaf 29 juni in de nieuwe samenstelling getraind gaat worden. "Aangezien we een mooi kunstgrasveld hebben, zijn er bij voldoende animo, mogelijkheden om de hele zomer door te trainen."

De trainingstijden worden gecommuniceerd door de nieuwe trainer(s).

Tussen de voorlopige indeling en trainen in de nieuwe samenstelling volgt op 20 juni een 4-4 toernooi van BAS leden van JO8 t/m JO12. Meer informatie hierover volgt.

Voor 3 teams is de TC nog op zoek naar een trainer. Het gaat om BAS 3, JO19-1 en JO12-2.

In juli wil de TC een voetbal instuif organiseren voor alle sportieve kinderen van 4-12 jaar. In deze leeftijdscategorie is een flinke aanvulling nodig.

Technische commissie BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen