BAS Voetbal De Parel van de Polder

De regels bij BAS Voetbal i.v.m. corona

zondag 9 augustus 2020
De regels bij BAS Voetbal i.v.m. corona

Als vereniging zijn we blij dat wij na vier maanden weer kunnen trainen en straks ook onze wedstrijden weer kunnen gaan spelen. En ook gewoon weer aanwezig kunnen zijn op de club die ons verbindt. Echter, het gevaar van een nieuwe corona besmetting, met als mogelijk gevolg, het tijdelijk sluiten van de club , ligt op de loer.

Voorbeelden van clubs die tijdelijk niet meer kunnen trainen en spelen zijn er. Het kan toch niet zo zijn dat door supporter bezoek op ons sportpark, trainingen en wedstijden van onze elftallen niet meer door kunnen gaan.

Daarom vragen wij met klem aan alle leden en supporters van BAS Voetbal om de RIVM richtlijnen op te volgen. Denk hierbij aan de afstanden, 1,5 meter onderling op ons sportpark, het ontsmetten en frequent handen wassen en het bij twijfel over je gezondheid, blijf thuis en laat je testen.

Kom je terug vanuit een risico gebied, volg dan de aangepaste instructies vanuit de overheid op: twee weken thuis, laat je testen en na een negatieve test ben je weer welkom op de club. Neem je eigen verantwoordelijkheid door je aan de RIVM richtlijnen te houden. Hiermee help je de vereniging BAS Voetbal.

Met elkaar kunnen wij ervoor zorgen dat de parel van de polder immer blijft stralen. Samen zijn wij BAS Voetbal en samen nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Wij willen nogmaals benadrukken, wij zijn blij dat wij onze hobby weer kunnen uitvoeren, laten wij er gezamenlijk voor zorgen dat dit ook zo blijft.

Bestuur BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat