BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS Voetbal verwelkomt 125ste lid 50 €uro Club

maandag 22 november 2021
BAS Voetbal verwelkomt 125ste lid 50 €uro Club

BAS Voetbal heeft sinds kort lid nummer 125 mogen begroeten bij de 50 €uro Club. Een lid van de 50 €uro club betaalt 50 euro per jaar en steunt zo de vereniging en ontvangt bepaalde privileges. Het concept van de 50 €uro Club is afwijkend van vele andere verenigingen. Vaak gaat de bijdrage daar naar de algemene middelen en hebben de clubleden geen zeggenschap over de uiteindelijke besteding van hun geld. Bij BAS zijn het de clubleden zelf, die beslissen.

50 €uro leden krijgen een VIP-kaart, die vele voordelen biedt. Gratis toegang bij alle thuiswedstrijden van het eerste elftal, met in de rust van deze wedstrijden in Het Bastion een kopje koffie of thee op vertoon van de VIP-kaart.

Ook krijgen 50 €uro leden op vertoon van de VIP-kaart 10% korting bij Klif-18 Sport in Dronten en krijgen leden een uitnodiging voor de sponsoravonden en de traditionele Nieuwjaarlunch. Via de lokale media, www.basvoetbal.nl of een persoonlijke uitnodiging worden leden van de activiteiten op de hoogte gehouden.

De namen van de leden worden vermeld op de 50 €uro Clubwall in de kantine van BAS Voetbal. Als lid van de 50 €uro Club heb je ook een gereserveerde plaats op de overdekte tribune.

Wat doet BAS Voetbal met het geld?
Elk voorjaar mogen de 50 €uro Clubleden met ideeën / suggesties komen. Nadat alles geïnventariseerd is legt de Sponsor- & P.R. commissie van BAS-voetbal een aantal voorstellen voor. De 50 €uro leden stemmen over deze voorstellen en de uitslag van deze stemming geeft dan de doorslag. Aan het eind van het seizoen wordt de uitslag bekend gemaakt. Op die manier zijn de afgelopen jaren bijvoorbeeld een scorebord, een terrasoverkapping en pupillendoelen aangeschaft.

Ook bij de 50 €uro Club
De €uro Club kan uiteraard meer leden gebruiken. Meer informatie over de 50 €uro club vindt u op de website van BAS-voetbal onder "sponsors" en klik vervolgens op "50 euro club". Hier is ook het aanmeldingsformulier te downloaden.

Of neem contact op met de Sponsor- & P.R. commissie van BAS-voetbal,
e-mail: sponsorcommissie@basvoetbal.nl.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen