BAS Voetbal De Parel van de Polder

Sponsor in de spotlights: Verkeersschool Kooij & Wallet

woensdag 3 februari 2021
Sponsor in de spotlights: Verkeersschool Kooij & Wallet

Het zijn onzekere en moeilijke tijden. Het Covid-virus beheerst ons leven en houdt ons allemaal in z’n greep. Dat geldt voor het voetbal, maar zeker ook voor de sponsoren van BAS Voetbal. De uitdagingen, waar vele sponsoren voor gesteld staan, zijn fors. Daarom zet BAS Voetbal regelmatig een sponsor in de spotlights. Deze keer: Verkeersschool Kooij & Wallet.

Verkeersschool Kooij & Wallet is een bekende verschijning in Flevoland en heeft een bovengemiddeld slagingspercentage. Uitgerust met een gezellig en gemotiveerd team van medewerkers, zowel fulltime als parttime, is Verkeersschool Kooij & Wallet een professionele organisatie waarbij kwaliteit hoog aangeschreven staat. Omdat er veel vanuit huis gewerkt wordt, en er dus geen hoge overhead kosten zijn kunnen de lessen tegen een scherp tarief aangeboden worden.Ooit begonnen als franchise bij een collega rijschool, is er in 2003 gestart als autorijschool Kooij en rijopleiding Aart-Jan Wallet . Dit is in 2004 uitgegroeid tot Verkeersschool Kooij & Wallet.
Inmiddels verzorgen zij rijopleidingen voor personenauto, aanhangwagen, bromfiets. “Kwaliteit staat voorop, Daarom lessen we altijd met jonge voertuigen die alle benodigde comfort bieden om te slagen voor het rijbewijs,” vertelt Aart-Jan Wallet. Tevens is Verkeersschool Kooij & Wallet bezig om de theorie door middel van een cursus te verzorgen.

Zoals het eruit ziet mag de verkeersschool tot 2 maart geen rijlessen verzorgen voor de leerlingen. “Moeilijke tijden. En weet je, we missen het gewoon, de gezellige, leuke en leerzame momenten met deze mensen, onze kandidaten. We houden vol en staan na deze moeilijke tijd weer klaar om deze mensen op te leiden tot veilige weggebruikers. We zien jullie graag na de lockdown,” besluit Aart-Jan.

Bekijk de website van Kooij & Wallet voor meer informatie.Sponsoren mogen kosteloos reclame maken
Zolang de beperkende maatregelen voor ondernemers gelden, biedt BAS Voetbal haar sponsoren de mogelijkheid reclame te maken op de clubwebsite.

Welke informatie stuurt u?
BAS Voetbal ontvangt van u graag:
- tekst (waarbij er niet in de ‘ik-vorm’ of 'wij-vorm' wordt geschreven maar in de stijl van een persbericht), lengte ongeveer 200 woorden
- afbeelding in jpg (mag ook zonder afbeelding, dan wordt alleen de tekst geplaatst)
- uw logo in jpg
- link naar uw website

Stuur uw informatie naar sponsorcommissie@basvoetbal.nl.

De sponsorcommissie en webmaster kijken wanneer welke sponsor geplaatst wordt.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen