BAS Voetbal De Parel van de Polder

Uitnodiging Nieuwjaarsprogramma

donderdag 29 december 2022
Uitnodiging Nieuwjaarsprogramma

Hierbij nodigt BAS Voetbal al haar leden, vrijwilligers, donateurs, leden 50 €uro Club, sponsoren, ereleden en leden van verdienste en iedereen die op een andere wijze betrokken is bij onze vereniging uit voor het Nieuwjaarsprogramma op zaterdag 7 januari a.s.

Bericht van de voorzitter

Beste betrokkenen bij BAS Voetbal,

Als vereniging kijken we terug op een sportief en veelbewogen 2022. We zijn u enorm dankbaar dat u onze club 'De Parel van de Polder' op uw wijze in het afgelopen jaar heeft ondersteund.

We zijn blij dat, na twee jaar van afwezigheid, we het nieuwe jaar kunnen beginnen met een Nieuwjaarsprogramma. Om u te danken voor uw betrokkenheid bij BAS Voetbal nodigen wij u van harte uit voor dit Nieuwjaarsprogramma op zaterdag 7 januari a.s. welke zal plaatsvinden in een gerenoveerd clubhuis.

Wij blijven graag rekenen op uw steun en betrokkenheid en wensen u en de uwen alle goeds en een sportief 2023.

Namens BAS Voetbal,

Herman Stegeman
Voorzitter BAS Voetbal


Agenda
13.30 uur: Aanvang Nieuwjaarswedstrijd om de Van de Bend-cup
16.00 uur: Aanvang Nieuwjaarsreceptie
16.15 uur: Prijsuitreiking Van de Bend-cup
16.30 uur: Nieuwjaarstoespraak

Aanmelden lunch
Aan onze sponsoren, ereleden, leden van verdienste, leden van de 50 €uro Club en spelers van de Nieuwjaarswedstrijd is inmiddels ook een uitnodiging verzonden voor de Nieuwjaarslunch die om 12.00 uur start in ’t Bastion (ontvangst vanaf 11.30 uur). Vergeet u zich niet aan te melden voor de lunch? Dat kan tot en met 30 december a.s. via sponsorcommissie@basvoetbal.nl. Bericht niet ontvangen? Kijk ook even in de spam-box van de mail.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen