BAS Voetbal De Parel van de Polder

Vrijwilligersavond 3 juni

dinsdag 31 mei 2022
Vrijwilligersavond 3 juni

BAS Voetbal organiseert op vrijdag 3 juni de jaarlijkse vrijwilligersavond! Omdat er niet van al onze vrijwilligers een (juist) e-mailadres bekend is, plaatsen we de uitnodiging voor deze avond ook op de website.

Beste vrijwilliger,

De afgelopen maanden hebben weer duidelijk gemaakt dat wij niet zonder onze vrijwilligers kunnen. In de nasleep van Corona moesten een hoop zaken weer opnieuw worden opgestart en zijn enkele rollen anders ingevuld. Inmiddels zijn we al weer een heel eind op weg, en dat is vooral dankzij onze vrijwilligers!

Graag willen wij jou dan ook bedanken voor je inzet de afgelopen maanden en via deze weg uitnodigen voor onze vrijwilligersavond, zie bijlage. Je wordt getrakteerd op een gezellige avond, met een hapje en uiteraard een drankje.

Wij hopen dat vele vrijwilligers dit gebaar van dankbaarheid aannemen en op 3 juni naar de kantine komen, deze is vanaf 20:00 geopend. De consumpties worden gesponsord door verschillende bedrijven en personen. Als vrijwilliger mag en wil je deze avond niet missen, het bestuur achter de bar en jullie een avondje gezelligheid.

Wij rekenen op een ieders komst!

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur en de evenementencommissie,

Sander Vlaanderen
Bestuurslid vrijwilligers


BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen