BAS Voetbal De Parel van de Polder

De Torenhoeve steekt JO13-1 in het nieuw

vrijdag 17 september 2021
De Torenhoeve steekt JO13-1 in het nieuw

Aan het begin van dit nieuwe seizoen heeft Hondenpension De Torenhoeve JO13-1 voorzien van nieuwe wedstrijdtenues en trainingspakken. Bram Touw, eigenaar van het in de wijdsheid van de Flevolandse polder gelegen pension, sponsorde daarmee, niet geheel toevallig, het team dat getraind wordt door zijn zoon Leander.

JO13-1
Het team van leiders Floris Nap en Harm Dijkstra is het seizoen prima begonnen. Na een ruime zege op hun leeftijdsgenoten van EFC ‘58 (uit in Ermelo werd het maar liefst 2-5) werd afgelopen zaterdag maar nipt verloren van VSCO (2-3). “Een prima prestatie als je bedenkt dat VSCO een klasse hoger speelt. Je kunt zien dat de jongens erg veel leren, nu ze een speler van de eerste selectie als trainer hebben. We hebben er dan ook alle vertrouwen in dat we met JO13-1 en Leander Touw hoge ogen gaan gooien in de competitie”, zegt Floris Nap.De Torenhoeve
Hondenpension De Torenhoeve is een ruim opgezet hondenpension. Het is met zorg ingericht, met als belangrijkste doel de honden een plezierige vakantie te bezorgen. De Torenhoeve is met zijn maximale capaciteit van opvang voor 50 honden niet te groot, zodat de viervoeters optimale aandacht krijgen.

“We hebben gekozen voor een kleinschalige, vakkundige, flexibele en prijsvriendelijke opzet. Wij bieden de honden die bij ons logeren heel veel speel- en renruimte in onze mooie buitenkennels. De honden hebben hier de mogelijkheid om al hun energie kwijt te kunnen”, vertelt een trotse Bram Touw.

De Torenhoeve biedt op deze manier alle ingrediënten om uw hond een fijne tijd te bezorgen terwijl u geniet van een zorgeloze vakantie. Meer info? zie: www.detorenhoeve.nl.

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat