BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS 3 - DSV '61 4

2 - 1 (1 - 0)

Beker
Donderdag 8 september 2022 (20:30)
Do. 8-9-2022 (20:30)
De Schelp Biddinghuizen

Jongen van 16 en het publiek is lyrisch

donderdag 8 september 2022

Beste Sven,

Vorige week ben ik vergeten te vertellen dat jij de komende tijd je studie gaat vervolgen in Finland. Om je toch een beetje op de hoogte te houden blijven we net als vorig jaar elke week een verslag schrijven. Wij als spelersgroep vinden het ook niet heel erg dat je weg bent. Nu weten we zeker dat we de komende tijd geen eigen doelpunt tegen krijgen.

Na een goed optreden van Kaj vorige week tegen Swift heeft hij een basisplaats verdient. Samir stond op goal want Joost-Jan had nog last van zijn heup. Na een goed optreden van Kaj vorige week tegen Swift heeft hij een basisplaats verdient. Hij stond achterin samen met Coen, Mateusz en Jip. Als van ouds stonden Bob, Menno en Michael op het middenveld. Voorin stonden Sebastiaan, Christiaan en Sil. We begonnen een beetje rommelig maar al snel viel het kwartje onze kant op. De eerste grote kans is dan ook voor ons uit een corner van Sil die de bal voor het goal slingerd. Na goed knechten werk van Michael die de keeper wat hinderd weet Christiaan de bal vrij in te koppen 1-0. Met een voorsprong lijkt Coen het een goed idee om mee naar voren te gaan en dribbelt langs de middenvelders richting de zestienmeter. Onze trainer uit de A2 zei altijd al dat Coen niet voorin hoort maar gewoon lekker achterin. Coen bewijst dit dan ook door de bal mijlen over de ballenvanger te schieten, Tommy had dus toch gelijk. Christiaan krijgt nog 2 kansen. Bij de eerste krijgt hij een diepe van Jip en komt hij 1 op 1 met de keeper te staan de mist hij. En bij de tweede kan hij afleggen op Theo maar gaat hij voor eigen succes en schiet hij de bal in de handen van de keeper.

In de rust geeft Jip aan dat hij wil wisselen en Joost-Jan komt voor hem in de plaats. Kaj speelt op de rechtsback positie en in de tweede helft speelt hij bij de tribune waar al zijn fans zitten. Elke keer als hij zijn mannetje uitspeelt hoor je gejuich van die kant en dat is terecht hij speelt een goede wedstrijd. Toch scoort DSV de gelijkmaker uit een corner. Mateuzs laat zijn mannetje lopen en die kopt vrij binnen. Gelukkig komen wij weer op voorsprong nadat Hunor het overzicht bewaard en Sil ziet vrijlopen de legt de bal klaar voor hemzelf en krult de bal om de keeper heen in de verre hoek. Het veldspel ziet er goed uit bij BAS en het balletje blijft lekker gaan. We krijgen nog een paar kansen maar scoren niet.

Volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Batavia.

Lars Dodde

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Christiaan Burgers1
Sil Bosch1
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen