BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO13-1-VVOG 013-2

2 - 2 (2 - 1)

Vriendschappelijk, zaterdag 3 februari 2018 (10:30)
De Schelp Biddinghuizen

Een ander vaatje

zaterdag 3 februari 2018

Er werd deze wedstrijd uit een ander vaatje getapt dan tegen ESC. De tegenstander werd vroeg opgejaagd en kreeg hier gaandeweg de wedstrijd steeds meer problemen mee. Zelf werd er getracht om zorgvuldig op te bouwen in samenwerking met de middenvelders, dit tot veel tevredenheid.

In de wedstrijd kregen we echter wel een tegenslag te verwerken. Een mooi schot van VVOG belande in de bovenhoek. Gelukkig was onze achterstand van korte duur. Een cornerbal belande voor het favoriete been van Bram en dus achter de Harderwijkse doelman. Nog voor rust kwamen we op voorsprong. Goed jaagwerk leverde balbezit op, Giel kreeg de bal mee en zijn schot leverde een rebound op welke attent door Patrick werd binnen getikt.

De tweede helft ging van start met de opdracht om op eigen helft veel risico te nemen in de opbouw. Het was dan ook een onderschepte pass wat de gelijkmaker inleidde. Lars kreeg het steeds meer op zijn heupen. Naast goed storen liet hij aan de bal enkele zeer creatieve oplossingen zien. Op het einde van de wedstrijd kregen we nog mooie kansen, maar helaas geen winnend doelpunt te zien.

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling1
Patrick Zondag1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat