BAS Voetbal De Parel van de Polder

Stroe 013-1-BAS JO13-1

4 - 1 (2 - 0)

Competitie, zaterdag 17 februari 2018 (10:00)
De Bosrand Tolnegenweg 36 Stroe

De Sven Kramer imitatie

zaterdag 17 februari 2018

Een competitiestart zoals de 10 km van Sven Kramer op de Olympische Spelen. Lang naar toegewerkt, op het moment dat het moest gebeuren echter niet over de juiste benen beschikken. Een slechte ochtend hadden we in Stroe met elkaar.

Vooraf toch wel wat vertrouwen en praatjes. De openingsfase was ook nog wel voor ons, maar hierna hadden we geen antwoord op het spel (aka lange ballen) van Stroe. Een stap te laat met druk geven voorin, een stap te laat achterin. We speelden onsamenhangend en dat deed de wenkbrauwen toch even fronzen. De spits van Stroe had op deze manier een leuke morgen.

Wij verbeten ons, zowel binnen als buiten de lijnen, steeds meer. Kevin hield ons eerst nog op de been, maar moest later ook zijn antwoord schuldig blijven. Ondertussen werd er al wel gewisseld, het deed de wedstrijd echter niet kantelen. Hopelijk zou het kwartiertje rust ons goed doen, maar ook dit bleek niet zo te zijn. Het lukt ons niet een vuist te maken en een aansluitingstreffer te scoren. Stroe ging daarentegen wel door met doelpunten maken. Gelukkig voor ons toch een mooi slotakkoord toen Bram met rechts de keeper wist te passeren, iets wat hem bij terugkomst een patatje van Jesper opleverde.

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Bram den Teuling1
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2022 - BAS Voetbal Biddinghuizen
Realisatie: Internetcommissie
Sybit | Software op Maat