BAS Voetbal De Parel van de Polder

BAS JO12-2 - VSCO '61 MO12-1

6 - 0 (3 - 0)

Competitie
Zaterdag 26 november 2022 (09:00)
Za. 26-11-2022 (09:00)
De Schelp Biddinghuizen

Het wordt steeds beter

zaterdag 26 november 2022

De wedstrijd tegen de meiden van VSCO '61 MO12-1 was niet alleen een sportieve wedstrijd maar ook een succesvolle wedstrijd. Na een goede pot voetbal kon BAS 3 punten bijschrijven. BAS won de wedstrijd iets wat geflatteerd met maar liefst 6-0.

BAS was compleet, dus ook Joey was aanwezig. 11 spelers en dus 3 wissels. Qishaino stond op doel, Bram en Joey in de verdediging, Kacper, James en Joran stonden op het middenveld en de spitsen waren Marcel en Mik. Lucas, Cas en Yarah begonnen aan de kant.

Na de goede wedstrijd tegen sv Lelystad was het afwachten of BAS de goede vorm kon doorzetten tegen het fysiek sterke VSCO uit Oosterwolde. Even aftasten aan het begin maar BAS begon sterk, heel sterk. Veel duels werden gewonnen, het samenspel was uitstekend en kwam VSCO er door dan was daar keeper Qishaino die in topvorm was en dus alles stopte.James zorgde voor de eerste goal met een goed geplaatst schot na een sterke actie. VSCO probeerde terug te komen maar vond wederom Qishaino op hun weg. BAS bleef goed doorvoetballen. Bram, Joey en Lucas als tijgers achterin, Joran, Yarah, Cas, Kacper en James sterk combinerend op het middenveld en Mik en Marcel super voorin. Eigenlijk ging alles goed. Helemaal toen Kacper een bedoelde voorzet prachtig in de kruising zag verdwijnen: 2-0. Mik ging er vandoor en speelde combinerend met het middenveld een aantal spelers uit, hij bediende tenslotte spits Marcel die de 3-0 binnenschoot.Met 3-0 was de rust daar. Complimenten voor de ploeg. Geen Yell want dat brengt ongeluk aldus de spelers dus luisterden de coaches.

Maar na de rust werd het opeens minder. VSCO kreeg steeds meer grip op de wedstrijd en het was wachten op een tegendoelpunt. VSCO had echter pech, veel ballen net naast, en kwam de bal goed op doel dan was daar altijd weer de sterk keepende Qishaino. VSCO had in deze fase zeker 1 of 2 doelpunten verdiend.

De sterk spelende Mik zorgde er voor dat BAS weer wat lucht kreeg. Met een aantal prachtige sleepbewegingen speelde hij 4 a 5 spelers voorbij en ronde hij keurig af, 4-0, wedstrijd gespeeld.

BAS ging nu weer goed spelen en Marcel kwam met 2 doelpunten weer dichter bij zijn 100ste doelpunt voor BAS Voetbal.

Einde wedstrijd, 6-0, iedereen blij. Dit was goed. Het wordt steeds beter.

Bekijk alle foto's

Ane Sybesma

Doelpunten BAS:
NaamDoelpunten
Marcel Guzy3
James Breg1
Kacper Kocur1
Mik van Brussel1
statistieken worden geladen..........
BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen