BAS Voetbal De Parel van de Polder

Extra coronaregels: kantine dicht, geen publiek, ALV uitgesteld

maandag 28 september 2020
Extra coronaregels: kantine dicht, geen publiek, ALV uitgesteld

Naar aanleiding van de persconferentie van maandagavond 28 september zijn we bij BAS Voetbal geconfronteerd met nieuwe regels om het Corona virus in te dammen. In elk geval de komende drie weken is de kantine gesloten en is er geen publiek welkom bij trainingen en wedstrijden. Verder wordt de ledenvergadering nogmaals uitgesteld.

Alleen spelers, leiders, trainers en personen met een functie zoals: terreinbeheer, wasploeg, fotograaf, gastheer en toezichthouders zijn welkom op het sportpark. Leiders en trainers kunnen in de kantine terecht om een sleutel voor de kleding en de ballen e.d. te pakken. Op zaterdagmorgen zal er een bestuurslid en een gastheer aanwezig zijn. In de middag zullen twee bestuursleden deze taak overnemen. Terreinbeheer en de wasploeg kan aanwezig zijn op het moment dat dit noodzakelijk is. De fotograaf zal zoals gepland de diverse eltalfoto’s maken.

Voor uitspelende teams zijn mondkapjes beschikbaar in de commissiekamer. Aan ouders die rijden met de jeugd naar uitwedstrijden vragen wij dat zij de regel: het niet betreden van het sportpark ook bij die clubs dienen te respecteren.

De kantine is voor alle activiteiten gesloten. Alleen op zaterdag wordt de commissiekamer gebruikt voor het ontvangen van de scheidsrechter en de tegenstander. Vergaderingen kunnen niet gehouden worden.

Ledenvergadering
Omdat vergaderingen niet gehouden kunnen worden is er besloten de ledenvergadering * tot nader order uit te stellen. Er wordt niet gekozen voor een digitale ledenvergadering omdat dan niet alle leden de vergadering kunnen bijwonen.

* De (uitgestelde) voorjaarsvergadering is een extra ledenvergadering is en volgens de statuten niet verplicht om te worden georganiseerd.

Onder voorbehoud
De regels kunnen mogelijk nog aangepast worden naar aanleiding van extra maatregelen vanuit de gemeente, de veiligheidsregio of de KNVB. Dit zal dan via de website worden gecommuniceerd.

Het bestuur begrijpt dat dit voor ons allen vervelende regels zijn. Het is op dit moment helaas niet anders. Laten we met elkaar de regels volgen en als BAS Voetbal er alles aan doen om het virus te stoppen.

Het bestuur rekent op een ieder zijn of haar begrip in deze complexe tijd.

Bestuur BAS Voetbal

Persconferentie coronavirus 28 september in eenvoudige taal

Aangescherpte maatregelen om de verspreiding van het virus terug te dringen

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen