BAS Voetbal De Parel van de Polder

Voorlopige indeling seizoen 2022/2023 bekend

maandag 8 augustus 2022
Voorlopige indeling seizoen 2022/2023 bekend

De technische commissie van BAS Voetbal heeft de voorlopige indeling voor het komende seizoen gemaakt. Het gaat ondertussen om de tweede versie van de indeling, want er hebben wat wijzigingen plaatsgevonden wegens aan- en afmeldingen van leden.

Dit heeft er onder meer toe geleid dat er onvoldoende spelers zijn om twee JO17-elftallen op de been te brengen. Daarom is er nu gekozen voor één JO16 elftal om deze jongens zoveel mogelijk tegen leeftijdsgenoten te kunnen laten voetballen.

Door nieuwe aanmeldingen bij de pupillen zijn er ook daar wijzigingen. De JO12-2 is ruim ingedeeld en vanuit daar zullen andere teams worden aangevuld.

Er is een oproep geweest voor nieuwe trainers en leiders waardoor voor meerdere posities een vacature is ingevuld. Alsnog blijven er vacatures en wordt met name gezocht naar trainers bij onze JO12 en JO11 pupillen.

Nog altijd voorlopig
De indelingen betreffen nog altijd een voorlopige indeling. Dat betekent dat er te allen tijde nog geschoven kan worden in de indelingen. "Bij de indelingen heeft de Technische Commissie van BAS Voetbal rekening gehouden met meerdere aspecten, waarvan de voetbaltechnische kwaliteiten veruit de belangrijkste zijn. Daarnaast spelen sociale aspecten, de indeling van het afgelopen jaar, de aanwezigheid van vriendjes en/of klasgenoten en dergelijke een (beperkte) rol".

Vragen en/of opmerkingen:
Voor eventuele vragen en/of opmerkingen naar aanleiding van dit schrijven en/of de voorlopige teamindelingen, kunt u reageren via tc@basvoetbal.nl. De coördinator van de betreffende leeftijdscategorie zal hierna contact opnemen.

Bekijk indeling
De indeling is te bekijken via deze link (PDF opent in nieuw scherm).

BAS Voetbal

BAS Voetbal Biddinghuizen
Kantine "Het Bastion"
Sportpark "De Schelp"
Sportlaan 36
8256 CE Biddinghuizen
tel. 0321-331943

Privacy Policy voor leden

© 2001 - 2024 - BAS Voetbal Biddinghuizen